29 de gener del 2014

RESUM JORNADA

Bon día a tots, amb uns díes de retràs arriva el resum de la jornada per als nostres equips.

Sols tres equips van jugar el passat cap de setmana, així que hui el resum és curtet, dos victòries per una sola derrota per als nostres, que ara comentem...

La derrota va arrivar de la mà del nostre JÚNIOR MASCULÍ, equip que va perdre davant un gran equip que va estar molt acertat sobretot de la línea de tres, ja que que fins a sis triples van aconseguir només als primers minuts de partit, jugar contra un equip tant acertat sempre és complicat, a més a més de l'encert es va vore un equip molt be treballat. Els nostres no és que van fer un mal partit, però degut al bon joc dels visitants els nostres van caure derrotats per 62-81 davant el IBERIC DE CAUDETE, la derrota deixa a l'equip classificat a la novena posició:

11C.D. SAN PEDRO MOIXENT  1001044667510-10

El nostre SÈNIOR B, va aconseguir una còmoda victoria davant l'equip de la safor el ESTIL REFORM XERACO, per 77-42, va ser un partit molt complet dels nostres, que desde el primer minut van demostrar que volíen emportar-se el partit. Després de la victòria la classificació queda així:

10C.B.G. GUADASSUAR B  91843155910-3

L'equip que també va aconseguir la victòria va ser el nostre SÈNIOR A, el primer equip derrotà en un lleig partit a l'equip del C.B. PEGO per un resultat pràcticament de balonmano 46-36. La victòria deixa a l'equip a la sèptima posición amb set victòries per sis derrotes:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Joan Calatayud (S.B.) Espectacular partit de Joan davant el XERACO, màxim anotador.
ESCOLTA: Jose Manzaneque (J.M.) Bon partit de Jose amb 18 punts i quatre triples.
ALERO: Juanjo Escandell (S.A.) Més que per el passat partit per tot el que portem de temporada.
ALA: Dani Bonet (S.B.) El millor del SÈNIOR B a la victòria, sobretot en defensa.
PIVOT: Juan Villanueva (S.A.) Màxim anotador de l'equip a la victòria davant el C.B. PEGO.

MVP DE LA JORNADA:
Dani Bonet (SÈNIOR B): Partit molt complet el de Dani el passat dissabte, amb molts punts i sobretot ajudant tant en el rebot ofensiu com en el defensiu, fins a 30 rebots va arrivar a agafar el dissabte.

Això és tot per el momento, ara penjarem les cròniques dels partits del SÈNIOR B i del JÚNIOR MASCULÍ, la crònica del partit del SÈNIOR A estarà el dijous.