30 de gener del 2014

PRÈVIA JORNADA

Ja hi ha de nou una nova jornada el pròxim cap de setmana per als equips del nostre C.S.A. CARCAIXENT aquests seràn els partits:

En primer lloc volem dir que encara que aqesta setmana no juguen, el nostre CADET MASCULÍ ja coneix els seus rivals per a la segon fase, els equips que lluitaràn amb el nostre Cadet son:

SPORTIU-XE ALAQUAS A, ESCUELAS PIAS, JOVENS L'ELIANA, C.B. MALILLA, E.M.B. LA ALCUDIA i el nostre C.S.A. CARCAIXENT.

La setmana que ve eixiran els calendaris, però la primera jornada és disputarà el dia 8 o 9 de Febrer.

Un altre equip que tampoc jugarà aquesta jornada son les xiques del nostre JÚNIOR FEMENÍ, de moment encara no sabem els rivals de la segon fase, però segurament que la pròxima jornada podem informar de més coses.

Passem ja als equips que si que disputen partit:

El nostre JÚNIOR MASCULÍ visita el proper diumenge la sempre complicada pista del ENGUERA BASKET, l'equip groguet ocupa la quarta posició de la classificació, així que serà un dur rival i un partit complicat, vorem com es troba Joan Fillol de la lesió al passat partit, esperem que és recupere prompte. Ànims Joan.

El SÈNIOR B és l'únic equip que jugarà a casa la propera jornada, tindra un rival complicat com és el C.B. SUECA, ja que actualment és el líder de la classificació amb tots els partits que ha jugat de moment guanyats "9". El partit el podrem vore el proper dissabte a les 16'00h al Pavelló d'Esports de Carcaixent.

L'altre equip que juga és el nostre SÈNIOR A, que després de tres partits consecutius jugant a casa es desplaçarà fins a Tavernes per a jugar davant l'equip C.B. TAVERNES, on esperem que és repetixca el resultat de la primera volta ja que els nostres s'emportaren el partit d'uns vint punts de diferencia més o menys. El partit serà el dissabte a les 18'00h.
Això és tot de moment, en pròximes actualitzacións penjarem les fotos de la presentació.
Un fort abraç.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada