5 de desembre de 2013

PRÈVIA JORNADA

Ja estem de nou ací, i també de nou una nova jornada de lliga ens espera aquest cap de setmana, la competició no para i encara que molts de nosaltres disfrutarem d'un merexcut pont de l'Inmaculada, hi han equips del nostre club que tenen jornada:
 
El nostre JÚNIOR MASCULÍ juga a casa davant l'equip C.B. SAX, l'equip alicantí de moment arriva a Carcaixent amb només una victòria i sis derrotes, així que és una bona oportunitat per als nostres de continuar amb el bon joc del passat partit i sumar una nova victòria que els pujaría varios llocs a la classificació. El partit com hem dit és disputarà a Carcaixent el proper dissabte día 7 a les 20'00h.
 
L'altre equip que juga és el nostre SÈNIOR A, els nostres visiten la pista de l'últim classificat, l'equip L´OLLERIA BASQUET però no hi ha que confiar-se, ja que els nostres coneixen la sanció del comité disciplinari, i per el comportament poc esportiu dels nostres jugadors Juan Villanueva i Arunas Samulionis els han caigut un partit de sanció a cadascún, així que el nostre equip no podrà comptar amb dos dels seus titulars. El partit és disputarà a l'Ollería el proper diumenge 8 a les 19'00h.
 
Els equips del Cadet Masculí, el Júnior Femení i el Sènior B no tenen jornada per el pont.  
 
Fins ací la prèvia de la jornada, esperem que els dos equips guanyen els seus respectius partits.
 
Poc a poc anirem presentant-vos als patrocinadors, en aquesta actualització vos presentem al CAFÉ DEL TEMPS i a VIAJES ECUADOR.
 
Una salutació.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada