9 de desembre del 2013

CRÒNICA PARTIT JÚNIOR MASCULÍ

C.S.A. CARCAIXENT 69-75 C.B. SAX

Partit a casa contra el C.B. Sax .Els nostres venien crescuts per la victoria contra L'Olleria i jugar contra el Sax , equip que ocupa també una posició baixa a la taula classificatoria , ens feia pensar que podriem guanyar al nostre camp.
Però el partit va estar igualat , ja al 1er quart els nostres acavaren amb avantatge de de 7 pts. amb una defensa individual i un acert amb els tirs de mitjana distància i fent canastes al contraatac.  Però al 2on quart els de fora començaren a fer-nos una pressió a tot el camp que ens dificultaba passar el mig camp i ens feia precipitar-mos perguent molts balons, conseciència un parcial de 8-22 punts, així i tot arrivabem al descans del partit amb un tanteig de 32-39, sols 7 pts una renda que podriem superar.
Però començà la 2ona part i malgrat el canvi defensiu (zona 2-3) els de Sax seguien amb la pressió i seguien anotan amb facilitat, col.locant-mos 22 pts mentres que nosaltres feien 19pts.
I ja a l'últim quart els nostres fan el que poden per salvar eixos 10 punts  però l'acert amb tirs de 3 ,els visitants conseguien 3 triples feia que el tanteig quedara amb un 69-75.
Per aquest partit hem comtat amb els cadets : Jordi i Manel i les absencies de Ferran i de Moll. Màxim anotador Joan amb 21 punts.