28 de novembre del 2013

PRÈVIA JORNADA

Apasionant jornada la que ens espera el proper cap de setmana per als nostres equips:
 
El nostre Cadet Masculí jugarà el seu partit el proper diumenge 1 de Dessembre, davant l'equip C.N.B. XATIVA CAD 1º AÑO a les 17'30h, és el primer partit de la segona volta per als nostres, en l'anterior partit els nostres ja caigueren derrotats clarament a casa per un clar 52-77, de segur que els nostres en aquest partit demostren la millora al seu joc i trauen un resultat diferent al de la primera volta.
 
Les xiques del Júnior Femení tenen jornada de descans per el que ajudarà a recuperar les lesionades.
 
El nostre Júnior Masculí, després de la seua jornada de descans, és desplaçarà fins a Ollería per a jugar davant l'equip L´OLLERIA BASQUET, equip que per el moment, igual que els nostres compta amb una sola victòria, però amb més derrotes cinc per tres dels nostres. El partit será complicat ja que els nostres no podràn comptar amb els cadets degut a que també juguen el proper diumenge però a les 17'00h de la vesprada.
 
Igual que les nostres xiques del Júnior Femení, l'equip del Sénior B disfrutarà de la seua jornada de descans, i ja van dos consecutives, l'equip està mirant de jugar un amistós el proper dissabte...
 
El que sí que juga i vaja partit el que ens espera és el nostre SÈNIOR A, que després de la seua important victòria a una pista complicada, la té que fer bona guanyant a casa. No ho tindrà gens fàcil, ja que ens visita l'equip del C.B. TEIXERETA, tercer classificat a la classificació amb només una derrota per cinc victòries. Sí els nostres aconseguixen la victòria empataràn amb l'equip alacantí a la part alta de la classificació. Us esperem a tots el proper dissabte 30 a les 18'00h al Pavelló d'Esports de Carcaixent.
 
Fins ací el que ens depararà la próxima jornada, esperem tornar comptan-vos les victòries dels nostres als seus partits. 
 
Un abraç.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada