14 de novembre del 2013

PRÈVIA JORNADA

Anem a vore el que ens espera la pròxima jornada per als nostres equips:
 
Comencem com no per els cadets, el nostre CADET MASCULÍ jugarà davant el N.B. ALZIRA A el derby per excel.lencia de la Ribera, els nostres arriven amb un bon momento després de la victòria del passat dissabte, però amb moltes baixes, Cristo, i els germans Alberto i Miquel, però de segur que els nostres ho donen tot per a emportar-se la victòria. El partit és disputarà a les 9'30h al Pavelló d'Esports de Carcaixent el proper dissabte. A per ells xics.
 
Les nostres xiques del JÚNIOR FEMENÍ, després de la seua primera victòria al seu primer partit de la temporada, juga demà mateix el partit pendent de la primera jornada davant el C.B. ELCHE, i el proper diumenge día 17 a Alcoi davant el N.B. ALCOI a les 16'30h, dos complicats partits que de guanyar-los les nostres és ficaríen a la part alta de la classificació. Ànim xiques.
 
El nostre JÚNIOR MASCULÍ té jornada de descans, així que no jugarà aquest cap de setmana.
 
L'equip que sí que juga és el SÈNIOR B, l'equip de Jaume Boronat, buscarà la seua primera victòria de la temporada davant el BASQUET PICASSENT, partit important per als nostres ja que juguen davant un equip que com els nostres encara no coneixen la victòria, en el que portem de temporada. El partit és disputarà a Carcaixent el proper dissabte a les 16'00h. A per la primera xics !!!
 
Fins ací el que ens depararà la jornada, ja que el SÈNIOR A també té jornada de descans.
 
Fins prompte !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada