28 de novembre de 2013

CRÒNICA JÚNIOR FEMENÍ


CSA CARCAIXENT   57  --  EMBA  ALCIRA  62
PARTIT MOLT IGUALAT EL DISPUTAT EL DISSABTE CONTRA  ALZIRA ON L´EQUIP  VISITANT VA CONSEGUIR LA VICTORIA DESPRES D'ANAR TOT EL PARTIT PER DARRERE AL MARCADOR.
EL PRIMER QUART ARRANCA EN BONS ATACS DE L'EQUIP PERO FALLANT EN LA DEFINICIO EL QUE  PROVOCA QUE DEMANE EL PRIMER TEMPS MORT DEL PARTIT EN EL MARCADOR DE 2-6. CONSEGUIM AFINAR UN POC L'ATAC I PUJAR EL RITME DEFENSIU EL QUE PRVOCA RAPIDES TRANSICIONS QUE FA ACAVAR EL QUART AMB UN MARCADOR DE 12-14.
EL SEGON QUART ARRANCA PUJANT ENCARA UN POC MES LA DEFENSA I AIXO UNIT A L'ENCERT DE CARA A CISTELLA FA QUE COMPLETEM UN GRAN SEGON QUART  ANOTANT 21 PUNTS  ENCAIXANT NOMES 14 DESTACAN LES CANASTES DE SANDRA ESCANDELL EN 8 PUNTS.
EL TERCER QUART ARRANCA IGUAL QUE EL SEGON FINS EL MIN. 7 EN QUE EN UN MARCADOR DE 45-37  I NOSALTRES JA EN EL BONUS L'ENCERT PERT PART VISITANT EN ELS TIRS  LLIURES 5 /10  I NOSALTRES DEGUT A LA PRECIPITACIO I EL NERVIOSSISME TANT SOLS FEM 1 PUNT EN EIXOS TRES MINUTS.
MALOGRADAMENT NOSALTRES COMENCEM L'ULTIN QUART IGUAL QUE ACABAREM EL TERCER ES A DIR MOLT MOLT PRECIPITADES JUGANT  MOLT INDIVIDUALMENT I SENSE EIXA PAUSA I CALMA QUE ENS HAGUERA DONAT LA FALTA PER LESIO DE CAROLA ( MALA SORT ) ADEMES DELS SEUS PUNTS PERO NO ES EXCUSA NOSALTRES ACAVAREM MAL I ELLES MES CRESCUDES AL VORES PER DAVANT AL MARCADOR .
A MES A MES NO ENS PODEM PERMITIR SI VOLEM GUANYAR ELS PARTITS QUE ENS FIQUEN 18 EN 8 MIN.
JUGAREN : INMA; SANDRA A. 5; MAR 12; CLARA 12; ALBA 5; ANNA; LARA 2; FATIMA 2; SANDRA E. 12; CARLA 11.
ARA TENIM DOS SEMANES PER RECUPERAR  A LA GENT I TREBALLAR DE CARA A LA SEGONA VOLTA ANIM XIQUES ESTEM PEL BON CAMI PERO DEGUEM TREBALLAR I VINDRE MES ALS ENTRENAMENTS JA HEM ACAVAT ELS EXAMENS I JA NO TENIM EXCUSA ESPERE EL MAXIM DE VOSALTRES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada