15 d’octubre del 2013

RESUM JORNADA

La temporada 2013/14 ja està en funcionament, per al menys dos dels nostres equips, el JÚNIOR MASCULÍ ZONAL i el SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT.

Mal comença la temporada per al nostre JÚNIOR MASCULÍ ZONAL, ja que degut a les baixes de quatre dels seus jugadors, (Miquel i Ferran tenien compromís amb la música, i Josep i Richart estan lesionats), no van poder viatjar fins a CAUDETE per a jugar el seu partit, davant l'equip del C.B. CAUDETE. És va intentar avisar als CADETS per tal de que pogueren reforçar a l'equip JÚNIOR però degut a les festes locals i a que els vam avisar tart no vam poder comptar tampoc amb cap CADET. L'equip queda a  l'espera del que decidisca ara el comitè de competició, que es reunirà el proper dijous, el més segur és que naturalment ens donen el partit per perdut, a més a més de la seva respectiva sanció econòmica per no presentar-se al partit. Des del club volem que aquesta sanció serveixi de referència a tots els jugadors, i que avisem o bé als seus entrenadors o bé al club si tenen que faltar a algun partit en el màxim dies possibles per poder buscar solucions.

Però tot no van ser males noticies, el nostre SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT, ens va donar l'alegria de la jornada, al derrotar a domicili al seu rival, el C.B.PEGO, en un difícil desplaçament a terres alacantines on els nostres comptaven amb les baixes de Hèctor Leiva, Diego Gimeno i el dubte de Pepe Vila.
Els nostres derrotaren a l'equip alacantí per el resultat de 49-60, després de trencar definitivament el partit a finals del tercer quart amb un bon parcial. Aquesta victòria deixa a l'equip a la quarta posició de la classificació amb una victòria i cero derrotes. L'equip continua invicte ja que a la pretemporada tampoc a perdut cap partit, ara toca continuar entrenant per a que no es trenqui la ratxa.
La crònica del partit la penjarem al llarg de la setmana.

Sense més anem al nostre tradicional quintet de la jornada i el nostre MVP:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Joan Calatayud (SÈNIOR B): Va vindre a reforçar l'equip per les baixes de Hèctor i Pepe, i la veritat es que no es van notar ja que Joan va fer un gran partit sobretot en defensa.
ESCOLTA: Natxo Badenes (SÈNIOR A): 10 punts per a Natxo en el debut de la temporada, i tots en moments importants de l'encontre.
ALERO: Arunas Samulionis (SÈNIOR A): Màxim anotador de l'equip amb 20 punts.
ALA: Andreu Ahullana (SÈNIOR A): Molt bé tant en atac amb 11 punts com ajudant al rebot.
PIVOT: Juan Villanueva (SÈNIOR A): Va liderar l'escapada amb 7 punts consecutius.

MVP DE LA JORNADA:

ARUNAS SAMULIONIS (S.A.) Molt bon partit del lituà, que l'equip local no va saber com parar-lo durant tot el partit. Va acabar el partit amb 20 punts i bons percentatges.

Bé això és tot la pròxima setmana esperem ja el debut de l'equip del SÈNIOR B.
  
FINS PROMPTE !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada