10 d’octubre del 2013

PRÈVIA JORNADA

Ja tenim ací la primera prèvia de jornada per als equips del nostre C.S.A. CARCAIXENT, els equips que disputaran ja el seu primer partit de temporada son el JÚNIOR MASCULÍ ZONAL i el nostre SÈNIOR A PREFERENT.
L'equip del Júnior comença lluny la temporada ja que es tindrà que desplaçar fins a la localitat de CAUDETE, per a jugar davant l'equip IBERIC DE CAUDETE, el proper dissabte 12 d'Octubre a les 16'00h, en plenes festes del poble de Carcaixent, així que ja sabeu xiquets el divendres prompte al llit.
Molt bon partit el que ens depara aquesta primera jornada del Júnior ja que en l'anterior temporada els dos equips van acavar 4º i 5º en la classificació final, empatats amb el tercer amb 14 victòries per 8 derrotes, a més a més els resultats entre els dos equips van ser IBERIC DE CAUDETE 57- 66 C.S.A. CARCAIXENT per als nostres en Caudete i derrota a CARCAIXENT per un ajustat 34-40, així que ens espera un partit de lo més interesant. Els nostres tenen el dubte de Josep Moll que es va lesionar el passat dissabte al partit amistos. Així i tot els nostres Cadets están ja preparats per lo que puga vindre. A començar en força xics!!!
 
El nostre primer equip també te un difícil desplaçament la primera jornada de lliga, els nostres visiten la difícil pista del C.B. PEGO el proper dissabte 12 d'Octubre a les 19'00h. Segur que serà un partit molt interesant, ja que en la temporada passada els enfrontaments entre els dos equips van estar molt renyits, C.B. PEGO 81-71 C.S.A. CARCAIXENT i C.S.A. CARCAIXENT 65-56 C.B. PEGO, acavant la lliga el C.B. PEGO a la 9º posición amb 11 victòries per 15 derrotes, i els nostres a la 10ª amb 10 victòries per 16 derrotes. Així que ens espera també un partit a priori molt interesant.
Els nostres viatjaran cap a Pego amb les baixes de Diego Gimeno "Xumi" (boda a Madrid) i de Héctor Leiva (temes personals) i amb el dubte del lesionat el passat dissabte Pepe Vila, però de segur que és reforçaran amb algún jugador de l'equip B.
 
Bons partits els que ens depara la primera jornada per a dos dels nostres equips, simplement els desitjem les millors de les sorts i que vinguen al poble amb la victòria. A per ells !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada