13 de maig del 2013

RESUM 2ª JORNADA TROFEU FEDERACIÓ

Molt bona jornada al trofeu federació, ja que els dos equips del nostre club que la disputen el SÈNIOR FEMENÍ i el CADET MASCULÍ aconseguiren la victòria.
 
El CADET MASCULÍ, entrenat en aquest trofeu federació per Ximo Sanz i Diego Gimeno, aconseguí una important i amplia victòria davant l'equip EMBA CADM per 68-34, aquesta victòria i a falta de que és dispute el partit entre els equips C.B. GENOVÉS ZONAL - N.B. XATIVA l'equip aconsegueix la segona posició del grup, que està liderat per l'equip veí GRUPHAC N.B. ALZIRA.
 
CLASSIFICACIÓ:
 
 1-. GRUPHAC N.B. ALZIRA                  4 PUNTS
 2-. CSA CARCAIXENT                           3 PUNTS
 3-. N.B. XATIVA                                      2 PUNTS
 4-. C.B. GENOVÉS ZONAL                    2 PUNTS
 5-. EMBA CADM                                     2 PUNTS
 
Les nostres xiques del SÈNIOR FEMENÍ, entrenades per Mª Carmene Merlo, aconseguiren també la victòria a la difícil pista de l'equip CBM ROQUETTE BENIFAIO per 44-55, en un partit que per primera vegada al club va ser comentat en directe a través de twitter @CSA_Carcaixent. La victòria deixa a l'equip liderant la classificació, amb dos victòries en els dos partits.
 
Pasem com de costum a anomenar als millors de la joranda:
 
QUINTET DE LA JORNADA:
 
BASE: Ferran Arbona (C.M.) El millor de l'equip a la victòria de l'equip.
ESCOLTA: Francesc Sanz (C.M.) A tornat a tope després de la lesió.
ALERO: Marién Ramón (S.F.) Bon partit a Benifaió.
ALA: Sonia Espert (S.F.) La millor de les xiques a Benifaió.
PIVOT: Luz Mª Cogollos (S.F.) En la seua línea.
 
MVP DE LA JORNADA:
 
FERRAN ARBONA (C.M.) Ferran va ser el millor jugador de l'equip Cadet Masculí, que guanyà el seu partit davant l'equip EMBA CADM per 68-34.
 
Això és tot, recordeu de la visita que tenim per a vore el VALENCIA BASKET davant el BASQUET MANRESA, el Valencia Basket busca classificar-se com a cap de serie i tindre el factor camp a favor en la primera ronda de playoff, així que anima't i vine amb nosaltres a animar-los, consegueix l'entrada reduida al Pavelló d'esports o ficat en contacte amb el club al correu basketcsa@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada