2 de maig de 2013

CRÒNICA SENIOR A C.B. BENIFAIO 78-81 C.S.A.CARCAIXENT

Últim partit de la temporada el disputat pel nostre equip Senior Masculí el passat dissabte a la localitat de Benifaió. El equip afrontava aquest partit en les mateixes condicions que s’ han donat en el últim tram de la temporada, és a dir, sense entrenador i amb baixes notables en el equip, en aquest causaren baixa Luis Tárrega i els dos habituals reforços del Senior Masculí B Juanjo Escandell i Xumi.
 
El plantejament del partit va ser paregut al de la primera volta, en el qual també guanyarem i les consignes moments abans del partit van ser clares: canviar constantment de defenses, alternant la defensa zonal i la individual i fer atacs llargs amb molta circulació de baló.
 
El nostre quintet inicial va ser: Pepe Vila, Nacho Badenes, Héctor Leiva, Juan Villanueva i Andreu Ahullana. Els primers 5 minuts foren clarament dominats per l’ equip local,amb un parcial de 17-7 destacant en este període de temps els que al final serien els referents del Benifaió en el partit: Clérigues i Villalba. En aquest moment el partit canvia radicalment i els visitants fem un parcial espectacular de 21-2. Cal esmentar que els 21 punts els va fer la parella exterior del Carcaixent, Pepe Vila i Nacho Badenes, els quals acabaren el primer quart amb 13 punts cadascú.
 
En el segon quart ixim amb la mateixa idea de joc, però tenint en compte que el nostre veterà equip no podia aguantar ixe ritme durant tot el partit. Fem les primeres rotacions en la nostra banqueta i el Benifaió ens planteja una defensa zonal amb el seus exteriors pressionant amb constància. L’ acció més espectacular d’ aquest quart va ser protagonitzada per un jugador del Benifaió, Villalba, que després de recuperar un baló va anar decididament a canasta i va fer una gran esmaixada a dos mans. El parcial d’ aquest quart va ser desfavorable per a nosaltres, 18-13, arrivant al descans del partit amb un bon marcador per als nostres interessos de 37-41.
 
Comencem el tercer quart amb el quintet inicial i el partit continuem portant-lo pel camí que ens havíem marcat. En este quart es fan importants els nostres jugadors interiors, Juan Villanueva i Andreu Ahullana, fent mal baix de la canasta, i sobre tot fent un gran esforç en defensa per a tancar el rebot i frenant a la parella interior del Benifaió formada per Alou i Barberan. El parcial el guanya Benifaió per 15-13, pel que s’ aplega al últim quart amb un marcador de 52-54.
 
Últim quart amb totes les espases en alt i amb el nostre equip convençut de que podia endur-se el partit. El Benifaió incrementa la seua agressivitat en defensa, amb moments en els que els àrbits deurien haver pitat alguna falta més a favor dels nostres interessos. L’ equip local va ser capaç de ficar-se per davant en el marcador en el minut 34, 60-59, però ràpidament el nostre equip va respondre amb un triple del escolta Nacho Badenes. En este moment el equip controla més el partit, patint en defensa per a parar a la seua parella interior, que en estos minuts ens feren molt de mal i en atac amb possessions llargues i tirant mà en gran part dels seus veterans jugadors Pepe Vila, Héctor Leiva i Andreu Ahullana. Últim minut no apte per a cardíacs en el que l’ equip local agafa ventaja 78-77, responent el nostre equip amb una canasta de Juan Villanueva i dos tirs lliures de Pepe Vila, però el més important, amb tres bones defenses que col·lapsen el atac del Benifaió. Al remat victòria per al nostre equip amb un tanteig de 78-81, el que significa la anotació més alta del equip aquesta temporada.

Per part del CSA Carcaixent jugaren i anotaren:
4.Jose Olaso (-), 6.Nacho Badenes (20), 7.Carlos Mascarell (4), 9.Pepe Vila (27), 13. Andreu Ahullana (12), 15. Antonio Castillo (0), 16. Juan Villanueva (11), 17. Héctor Leiva (7)
 
Per part del C.B.M. Benifaió:
4.Barberan(15), 6.Clérigues (24), 9. Massó (6),10.Villalba (16), 11.Sánchez (-), 14. Rabadan(-), 15.Fuster (2), 16. Alou (7), 17. Grancha (2), 18. Alcover (6)
 
Inmillorable final de temporada per al nostre equip, demostrant que tenim una plantilla per a estar molt més dalt en la classificació. Cal anomenar també que el dissabte va ser el últim partit en actiu del nostre veterà pívot Antonio Castillo, després de molts anys a les pistes penja les botes. Per altra banda comentar la difícil temporada que ha tingut l’ equip, amb molts alts i baixos i amb circumstàncies que han afectat clarament als nostre jugadors, que no han pogut agafar una línea de treball i regularitat. Ara és temps de desconnectar i pensar el que podem fer tant jugadors com a directiva per a canviar les coses i fer que el nostre Senior torne a ser un referent.
 
Han ajudat enguany al nostre equip: Jose Olaso, Luis Tárrega, Nacho Badenes, Carlos Mascarell, Juanjo Escandell, Pepe Vila, Andreu Ahullana, Arunas Samulionis, Antonio Castillo, Juan Villanueva, Héctor Leiva i Diego Gimeno; amb els entrenadors: Víctor Pérez i Ángel Arcos.
 
 
ARA MÉS QUE MAI......1,2,3......CARCAIXENT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada