25 d’abril del 2013

PRÈVIA JORNADA

Aquest cap de setmana finalitza la lliga per a tots els nostres equips, una temporada que per a alguns equips ha estat molt bé i per a altres malament..., però temps per a evaluar la temporada ja tindrem, ara toca saber el que es espera als nostres equips a l'última jornada de la temporada:
 
Com no podría ser d'altra forma, començarem amb l'equip de l'INFANTIL MIXTE, l'equip entrenat per Juanjo Escandell jugarà el pròxim dissabte a les 11'30h al Pavelló d'Esports de Carcaixent davant l'equip E.M.B.A INF.M, equip que està a l'octava posició de la classificació, i que en el partit d'anada va ser derrotat per els nostres per vint punts, 42-62, els nostres no es juguen res, ja que guanyen o perguen finalitzaran a la sexta posició de la classificació.
 
El CADET FEMENÍ, finalitzà la passada setmana la temporada, ja que aquesta última jornada descansa.
 
L'equip del CADET MASCULÍ, aplaçarà fins al proper dimarts 30 d'Abril a les 19'00h el seu partit davant l'equip del C.B. GENOVES ZONAL, el partit es disputarà a Genovés, en l'anterior partit que disputaren els dos equips els nostres derrotaren al rival per 17 punts de diferència, 67-50. Els nostres van a Genovés sense res en joc, ja que tenen assegurada la tercera posició de la classificació.
 
El nostre JÚNIOR MASCULÍ és l'equip del club que més és juga aquesta última jornada, ja que opta junt a dos equips més a la tercera posició de la classificació, els nostres depenen d'ells mateixa, però ho van a tindre complicat, ja que juguen a la sempre difícil pista d'Enguera, davant un dels equips que junt a ells opten a eixa tercera plaça, l'equip ENGUERA BASKET, equip que va derrotar als nostres a la primera volta per un ajustat 45-52, el partit es disputarà el proper diumenge a les 18'30h.
 
L'equip del SÈNIOR B, és despedirà de la temporada el proper dissabte a les 16'00h al Pavelló d'Esports de Carcaixent, davant l'equip BÀSQUET CULLERA, tercer classificat de la classificació, els nostres han de guanyar si volen conservar l'octava posició de la classificació.
 
Les xiques del SÈNIOR FEMENÍ, també finalitzaràn la temporada a casa però a les 18'00h davant l'equip C.B. IRIS CONTESTANO, les nostres també asseguraren la passada jornada la quarta posició que ara mateixa ocupen.
 
El nostre SÈNIOR MASCULÍ A, finalitzarà la temporada a la difícil pista de l'equip C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO, el proper dissabte a les 20'00h, esperem que siga un partit com el de la primera volta, ja que els nostres guanyaren per un ajustat 52-50 en un vibrant partit davant el tercer classificat de la classificació.
 
Ja us contarem els resutats dels nostres en aquestos partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada