27 de febrer del 2013

CRÒNICA INFANTIL MIXT 24/02/13

El passat dissabte ens desplaçarem fins la localitat de Canals per a jugar front al “Fem Bàsquet Canals” equip situat a la 10º posició en la lliga amb tan sols dos victòries, el partit era a les 9:30 del matí. Per al partit teníem baixes com sempre últimament, aquesta volta foren: Joan, Aaron, Picot i Alvaro.

Passem a comentar el partit, que va ser de lo més bo del que portem de temporada. El primer quart va ser espectacular, els cinc que eixiren de titulars en aquest quart, tots perfecte tant en atac com en defensa (Jarilla, Nico, Edgar, Ismael i Frank) a pesar que era molt matí. Els millors 5 min. del que portem de temporada amb un parcial de inici de (2-19).

Amb el parcial del quart anterior trencarem definitivament el partit i l’equip rival va optar en aquest segon quart i tota la resta del partit per defendre en zona, la qual cosa ens va dificultar un poc les coses al principi, ja que no entrenem per a atacar aquest tipus de defenses per que estem en una categoria de formació. En resum parcial del quart (6-4) a favor dels locals.

Al 3º i 4º quart espavilarem un poc atacant la defensa zonal del Canals i en defensa furtàvem algunes pilotes en la pressió que ens permetien fer contraatacs fàcils. Parcial del 3º quart (4-10) i parcial del 4º quart abans del descans (3-9). En aquest últim quart abans del descans dir que l’àrbitre no va estar massa encertat en un parell de accions, senyalant "3" faltes personals a Jarilla en aquest quart i que portava "4", i no va poder tornar a jugar fins al final del partit.

Començarem el 5º quart amb un marcador favorable de (15-42) i com sempre després del descans ens costa un poc, i esta vegada sense Jarilla era complicat per la defensa zonal del Canals, perdíem moltes pilotes intentant aconseguir trencar-la i ens feren molts contraatacs massa fàcils. Parcial del quart (11-4). El 6º quart amb més intensitat aconseguirem tornar el parcial anterior, sobretot gràcies a l’encert de Edgar amb “5” punts en el quart  i de Nico amb “6” punts , però sobretot gràcies a la defensa de Nico. Una llàstima que en aquest quart li assenyalen la quinta falta personal que estava sent el nostre millor jugador. Parcial del quart (6-11) i el marcador estava (32-57).

Al 7º quart amb el partit més que decidit va tornar a jugar Jarilla, que després d'estar descansant bon rato al banquet tenia ganes i va ser el millor del que quedava de partit, en aquest quart el parcial va ser (5-10). Al 8º i últim quart el Canals va tornar a defendre en individual i nosaltres ens trobarem molt més a gust atacant i aquest últim parcial va ser (6-17), marcador al final del partit (43-84).

Molt bon partit de tots en general, molt content per el resultat ja que en Carcaixent la diferència va ser de tan sols “5” punts. Encara que ens feren “43” punts la gran majoria de contraatacs fàcils que no vam saber parar. En general molt bon partit de tots!

Jugaren: Edgar (9), Alejandro (-), Andrés (-), Alessandro (6), Nico (cap) (14), Frank (16), Jarilla (27), Claudia (2), Ismael (6) i Pau (2).