24 de gener del 2013

PRÈVIA JORNADA

Nova jornada per als nostres el proper cap de setmana, amb partits interessants que ara anem a comentar:
En primer lloc volem informar-vos que també comentarem noticies de l'equip Infantil, que el dia de demà els seus jugadors seran el futur del nostre club, i que son entrenats per el nostre jugador del Sènior B Juanjo Escandell.

Pues sense més, comencem amb els nous, l'equip Infantil juga aquesta temporada a la categoria I.R. ZONAL, al grup D, i comparteix grup amb els equips (segons la classificació):

C.B.Genovés, C.B. Algemesí, N.B. Xàtiva, C.B. Anna, C.B. Canals, els nostres E.E.M. Carcaixent, C.B. L'Alcudia, N.B. Alzira, Enguera Basket, Fem Bàsquet Canals, C.B. Alberic, C.B.G. Guadassuar.

 A falta d'un partit per a finalitzar la primera volta els nostres estan classificats 6º, amb 5 victòries per 5 derrotes, l'equip ve de guanyar en l'anterior jornada en el derbi al N.B. ALZIRA GRANA per 57-36. Aquesta jornada l'equip viatja a l'Alcudia per a jugar davant l'equip E.M.B.A INF.M, que com els nostres, també porten fins al moment cinc victòries. Molta sort xiquets !!!

L'equip del Cadet Masculí jugarà aquesta setmana a casa, a les 9'30h davant el quint classificat el C.B. GENOVES ZONAL, partit complicat per als xics de David, que juguen l'últim partit de la primera volta, i una victòria dels nostres deixaria a l'equip en una còmoda quarta posició per a començar amb força la segona volta de la classificació.

L'equip Cadet també es noticia per la nova incorporació a l'equip del jugador Francesc Sanz, que fins ara estava jugant al C.B. Alginet, de segur que Francesc li dona a l'equip un punt de qualitat que farà que els nostres continuen millorant.

Les xiques de Marién, després d'aplaçar el partit de l'anterior jornada per la pluja, descansa aquesta setmana, per lo que les Cadets no jugaran cap partit.

Gran partit el que ens espera en el pròxim partit del Júnior Masculí, el dissabte a les 20'00h al Pavelló de Carcaixent, ja que els nostres després de dos derrotes consecutives juguen davant el segon classificat del grup, l'equip C.B. GENOVES, segon contra tercer, així que us esperem a tots per a donar suport a l'equip. L'equip de la costera ja va derrotar als nostres al primer partit de lliga per un resultat de 61-49, així que hi ha que donar el 120% xics. A per ells !!!

Els xics de Toni Navas, després de plantar-li cara al líder invicte de la classificació, es desplaçarà fins a Cullera per a jugar davant el tercer classificat, l'equip BÀSQUET CULLERA que fins el moment només porta dos derrotes al seu caseller, esperem que augmenten el proper dissabte a les 16'30h.
L'equip Sènior B, també és noticia ja que incorpora a Quique Tarragó, ara ja podrem tornar a gaudir dels triples d'un gran jugador.

Passem als màxims representants del club, les xiques del Sènior Femení, juguen davant l'equip C.B. IRIS CONTESTANO, per a finalitzar la primera gran volta. El partit es disputarà a Concentaina el proper diumenge a les 10'00h. No s'adormiu xiques !!!

El nostre Sènior Masculí comença la segona volta a casa davant el MISLATA B.C. ´B´, equip que va derrotar als nostres la primera jornada de lliga per un estret 59-58, l'equip de Mislata està situat a una victòria dels nostres a la classificació, així que es importantíssima la victòria per a deixar-los enrere. El partit es disputarà el dissabte a les 18'00h al Pavelló de Carcaixent. Guanyarem !!!

Això es tot de moment, des d'el club volem informar-vos de que hi ha que estar al corrent de les quotes, per a que el club tire endavant, així que volem dir-vos que tot aquell jugador/a que no estiga al corrent tant en quotes com en loteria el proper divendres 1 de Febrer, la directiva agafarà la fitxa federativa i el jugador/a no podrà tornar a jugar fins que no abone el deute.
Una forta salutació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada