23 de gener del 2013

CRÒNICA SÈNIOR MASCULÍ

C.S.A. CARCAIXENT 52-50 C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO

Important victòria la del nostre equip Sènior el passat dissabte davant un dels equips capdavanters de la competició.
El dissabte passat visitava la nostra pista un dels equips més en forma del grup, ja que l’equip de Benifaió venia a Carcaixent amb una ratxa de sis partits consecutius guanyats.

El nostre equip es presentava amb les baixes importants del seu entrenador, Àngel Arcos, el lituà Arunas i el capità Pepe.
El partit començà amb un domini de l’equip visitant baix la cistella, gràcies al seu millor jugador, Barberan,  que prompte marcava diferències al marcador, 3-14 minut 5.

Després del corresponent temps mort i el canvi de defensa, els nostres començaren a remuntar poc a poc, gràcies sobretot al bon paper de l’escolta Natxo Badenes, 9 punts al primer quart, aconseguirem ajustar el marcador 12-14 al minut 8.
El partit pareixia controlat, però l’equip riberenc imposava poc a poc el seu joc i sense adonar-mos l'avantatge tornava a pujar al seu favor fins als 10 punts, 22-32 minut 17, per a aplegar al descans amb un desfavorable 26-35 per als de Benifaió.

La segona part va ser diferent, els nostres amb canvis de defensa continuats controlaren els atacs del Benifaió, i en atac Andreu i Juan agafaren la responsabilitat per a ajustar el marcador al final del tercer quart 38-43.
El Benifaió va optar per defendre en zona, i aquesta vegada, si que la vam saber atacar com toca, i casi sense adonar-mos gràcies a un dos més u de Luis aconseguirem empatar l’encontre a 48 al minut 39.

Així que aplegarem a l’últim minut empatats a 48, després de recuperar el baló un tiret de Antonio Castillo ens ficava per primera vegada en el partit, després del 3-2 del primer minut, per davant del marcador, 50-48. L’atac del Benifaió es va resoldre amb una falta per part nostra que els donava dos tirs lliures més una tècnica a la banqueta per un error en la taula d’anotadors. Així que el Benifaió tenia quatre tirs lliures més posició de pilota.
Els visitants anotaren dos dels quatre tirs lliures, i en la darrere possessió van errar el llançament, així que els nostres optaven amb 19 segons per a guanyar el partit.

L’atac dels nostres el vam resoldre amb una possessió  llarga, el baló va acabar en mans de Antonio Castillo que es va tirar un tiret dels seus a l’últim segon del partit i ens va donar la victòria.
Jugaren i anotaren: J.Olaso (6), L. Tàrrega (2), N. Badenes (13), C. Mascarell (4), A. Ahullana (15), A. Castillo (6), J. Villanueva (6), H. Leiva (0).

Victòria important dels nostres, que la tenen que fer bona guanyant el proper cap de setmana al Mislata i allunyar-se de la zona de descens.