28 de gener del 2013

CRÒNICA SÈNIOR FEMENÍ

Iris 35 - 55 Carcaixent

Últim partit de la primera volta i el disputaem en Concentaina, un diumenge i ben matinet, concretament a les 10 del matí. Fet que feia que començarem gelades i amb un mal joc per part nostra. Al primer quart, fruit de les males decisions preses en atac, fallos en tirs i una defensa no molt bona, ademés d’algunes decisions arbitrals no molt encertades que digam, feia que anarem tot el temps per baix del marcador. (12-6). Al segon quart anaem millorant en atac, però deixaem que el rival puguera fer cistelles fàcils i moltes canastes més tirs lliures adicionals, raó per la qual acabarem 3 baix a la mitja part ( resultat 25 – 22 ).

Començaem el tercer quart després d´un periode de reflexió, molt bo per a nosaltres, ja que ixirem amb una defensa més forta ( l’Ibi sols ens pugué anotar 3 punts, un tir lliure i una canasta al minut 9). Amb la bona defensa feta, l’atac era més fluit i estaem molt més comodes en la pista.

Últim quart i el rival poc podia fer davant el nostre atac. Conseguiem anotar 18 punts en ixe periode i també fallar 10 tirs lliures, cosa que demostraba que ja estaem més que ficades en el partit. La defensa acabà relaxant-se als últims minuts i regalarem 5 punts dels 7 que ens ficaren al minut 9 de l’últim quart.

Destacar la millora del joc de l’equip, ja que duiem dos partits acoplant-nos al joc de les rivals. Ara que comença la segona volta, tenim que continuar millorant per no fer les errades trobades durant els primers partits i potenciar tot lo bo que sabem fer. Poc a poc ens anem trobant més agust i coneguent-nos unes a altres en la pista. Esperem que les baixes que anem arrastrant es recuperen prompte i puguen ajudar a l’equip.

Bona defensa i millor l’ambient de l’equip i banqueta.