2 de gener del 2013

CRÒNICA JÚNIOR MASCULÍ

C.S.A. CARCAIXENT 59 - 58 C.B. MONOVER

Partit agonitzant contra un equip molt seriós en defensa i molt encertat en atac, però amb pocs jugadors i una falta polèmica en l’últim segon al Monover, en la qual ens van donar tres tirs lliures.

La parada de dos setmanes sense jugar s’ha deixat notar i si ademes no s’entrena després passa el que passa.
Però tot açò no esvaïx a un c.b. Monóver que va estar ahí, i en el minut 2 del segon període es va posar per davant en el marcardor, fins al final del partit.

Primer quart: Eixim molt centrats i ells un poc fora de partit i abans d’arribar al minut 5 i amb un parcial de 10 –0, posem al marcador el 10 – 2, per a acabar el quart 12 – 8.

Segon quart: En este quart ells ixen mes fins en el tir exterior, ficant tres triples per dos de nosaltres i encaixant nosaltres un 0 -9 de parcial. Tímida reacció nostra i arribem al descans amb el marcador 26 – 27.

Tercer quart: Un quart molt ajustat (14-16), però d’eixos 16 punts d’ells, 12 són de quatre triples convertits i ací es veu que la nostra defensa brillava pel la seua absència. Al final del quart 40 – 43 en el marcador.

Ultim quart: Es comença amb prou fallos d’ambdós equips, i al principi del minut 3 s’empata el partit a 47.
Una canastra i un tir lliure nostre donen pas a un 0 – 9 a favor d’ells, arribant al minut 9 amb 50 –56 al marcador.
D’ací al final del partit són tot tirs lliures per a ambdós equips, excepte una canastra de 2 i un triple a favor nostre que deixen el marcador a falta de pocs segons 56 – 57.
Després de diverses fallades d’ells en els tirs lliures i una canastra nostra arribem a l’empat a 58, on ells fallen l’atac, i nosaltres després d’agafar el rebot i eixir a tirar des del mig camp, l’àrbitre pita falta en eixa acció i concedint-nos tres tirs lliures dels quals només vam ficar u.
59 – 58.

L’equip contrari va reclamar la falta amb contundència però al meu entendre, l’àrbitre no volia una pròrroga.

Jugadors: 5 Múrcia (-), 6 Josué (5), 7 Josep (7), 8 Joan (8), 10 Guillem (3), 11 Richard (8), 12 Álvaro (2), 13 Toni (6), 15 Serrat (18) i 19 Miquel (2).

Nota:
Comentar que va debutar amb l’equip el cadet Miquel Cuenca, que no ho va fer malament, però no va jugar prou, per la transcendència del partit.