7 de desembre del 2012

PRÈVIA JORNADA

Extranya jornada la que ens depara el pròxim cap de setmana, degut al pont de l'Inmaculada, ja que no tots els equips del club tenen jornada:

Les xiques entrenades per Marién, el Cadet Femení no juga el proper cap de setmana.

Els xics de David, el Cadet Masculí jugaran el seu partit el proper dimecres 12 de Desembre a les 19'00h, al pavelló de Carcaixent, davant l'equip EDM PICASSENT, equip situat ara mateixa últim de la classificació amb ninguna victòria. No hi ha que confiar-se xics.

L'equip líder, el Júnior Masculí tampoc jugarà aquest cap de setmana, esperem que l'equip recupere als lesionats Toni Torres i Kevin Llàcer per als pròxims partits.

Els xics de Toni Navas, tampoc tenen partit la pròxima jornada.

Per últim els nostres principals representants tenen durs partits, les xiques, primeres classificades, tenen un difícil desplaçament a Dènia, per a jugar davant l'equip DENIA B.C.- CAFEMAX S.L., segones classificades amb només una derrota, així que xiques a per les de la marina i a per la victòria. El partit es disputarà el dissabte a les 17'00h.

Difícil debut a casa per al nou entrenador, l'equip entrenat per Àngel, jugarà el proper dissabte a les 18'00h a Carcaixent, davant el líder de la classificació, el HERMANOS BALAGUER CANALS, que compta els seus partits per victòries.

Això es tot el que ens depararà la pròxima jornada, ja vos informarem com van quedant els resultats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada