29 de novembre del 2012

PRÈVIA JORNADA 1/12/12

El proper cap de setmana, els nostres equips disputaran els seus respectius partits, que ara anem a repassar:

El Cadet Masculí dirigit per David Gomis, es desplaçarà fins a Benifaió per a jugar davant l'equip C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO, un equip que igual que els nostres es troba amb dos derrotes per dos victòries, per lo que el dissabte es trencarà aquest empat, esperem que cap al nostre costat. El partit es disputarà a les 10'00h.

Les xiques del nostre Cadet Femení, també jugaran a Benifaió, però a les 16'00h davant el C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO, desplaçament complicat per a les xiques de Marién, ja que juguen davant un equip que encara no coneix la derrota, però que les nostres ja van guanyar a eixa mateixa pista a pretemporada, i derrotaren a les de la ribera, així que a tornar a guanyar xiques.

Els Júniors es desplaçaran fins a Anna, per a jugar contra C.B. ANNA l'equip de Ximo buscarà la seua quarta victòria consecutiva, per a mantindre la seua posició a la classificació.

Els nostres xics del Sènior B també es desplaçaran aquest cap de setmana fins la localitat de Xeraco per a jugar contra l'equip: ESTIL REFORM XERACO. A per la victòria xics aquesta vegada no pot escapar-se.

Les xiques del Sènior Femení, que ahir van jugar davant l'equip PARC NATURAL SERRA GELADA FEM, amb el resultat favorable de (60-19), tenen un complicat desplaçament a Bocairent, per a jugar davant l'equip C.B. PATRONATO BOCAIRENT, un equip que com les nostres, compta els seus partits per victòries, així que xiques a per totes que el proper dissabte comença la vostra lliga.

Per últim, el nostre Sènior A també te un complicat desplaçament a Algemesí, ja que l'altre equip riberenc, el CHEM-MECANITZATS ALGEMESI es troba a la part alta de la classificació amb només una derrota. L'esperança per als nostres és que eixa derrota va ser a Moixent, on els nostres sí que van aconseguir la victòria, per lo que no es tant difícil xics. El partit es disputarà el dissabte a les 18'00h.
Molta sort a tots els equips, ja vos contarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada