24 d’octubre del 2012

PREVIA JORNADA

Anem a repasar el que ens espera per al pròxim cap de setmana, on els nostres equip juguen una nova jornada de lliga.
Comencem el repàs per l'equip JÚNIOR MASCULÍ, l'equip entrenat per Ximo jugarà el pròxim diumenge a les 17'00h davant l'equip C.D. SAN PEDRO MOIXENT, l'encontre es disputarà a Moixent, i el nostre equip te com a novetat l'incorporació de Raúl Garrigues, que per dificultats amb la seua licencia encara no a pogut disputar cap partit. El Moixent no coneix de moment la victòria a la lliga, per lo que l'equip no pot desaprofitar l'ocasió de mantindres a la part alta de la classificació, però cal recordar la dificultat de guanyar en una pista com la de Moixent.
El segón equip Sènior, jugarà el proper dissabte a les 16'00h davant el BASQUET PICASSENT, partit que jugaràn com a visitants, davant un equip que va pedre la primera jornada, pero que l'any passat ja derrotaren als nostres per un apretat 40-35. ¡¡¡ A per ells xics !!!
L'equip líder de la categoría Autonòmic, el nostre equip SÈNIOR FEMENÍ, intentarà conservar la primera posició, a pesar del difícil desplaçament que tenen a Pego, per a jugar davant l'equip C.B. PEGO, el dissabte a les 19'00h. Aquest equip vé de pedre la primera joranada de lliga, però en una pista complicada de guanyar. ¡¡¡A seguir així xiques!!!
Complicaíssim desplaçament per al nostre primer equip, el SÈNIOR A es desplaçarà fins a Moixent, per a disputar el seu partit davant el C.D. SAN PEDRO MOIXENT "A",  el proper dissabte a les 19'30h. El nostre equip a caigut derrotat les últimes 4 temporades a la pista del Moixent, 99-64,72-65,89-76,61-55. Resultats que demostren la dificultat de guanyar a eixa pista, però de segur que els nostres trenquen ixos resultats aquesta temporada. ¡¡¡ GUANYAREM XICS !!!

Els nostres cadets encara no comencen la temporada, si juguen algún amistos ja vos el comentarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada