10 d’octubre del 2012

PRESENTACIÓ 2012/13

El passat dissabte, 29 de setembre va tindre lloc la presentació dels equips del C.S.A. CARCAIXENT. La presentació va ser un èxit, a més a més va servir per a rendir-li un merescut homenatge a David Gomis.
Per a aquest any el club compta amb 6 equips federats, inscrits a les diferents competicions de la Federació de Basket  de la Comunitat Valenciana, els equips son els següents:

CADET MASCULÍ I.R. ZONAL, CADET FEMENÍ I.R. PREFERENT, JUNIOR MASCULÍ ZONAL, SÈNIOR MASCULÍ 2ª ZONAL, SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC i SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT.

En pròximes actualitzacions penjarem les fotos dels equips, els jugadors que composaran les plantilles dels dos màxims representats del club seràn els següents:

SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC:

Ana España (Escolta), Marién Ramón (Escolta), Carol García (Base), Sonia Espert (Alero), Sara Lizondo (Escolta), Dori Peralta (Pivot), Luz Mª Cogollos (Pivot), Ester Caballero (Pivot), Àngela Ricart (Ala), Sandra (Ala), Ana Delas (Escolta).

SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT:

Luis Tarrega (Base), Pepe Vila (Base), Natxo Badenes (Escolta), Héctor Leiva (Escolta), Arunas (Alero), Carlos Mascarell (Alero), Juanjo Escandell (Ala), Andreu Ahullana (Ala), Antonio Castillo (Pivot), Jose Olaso (Pivot).

Abans i després de la presentació, els nostres equips Sènior Masculí Preferent i el Sènior Femení, disputaren un partit amistos:
Les xiques derrotaren a l'equip N.B.F. TORRENT  per una diferència de 20 punts, 40-20, l'encontre va aprofitar per a coneixer les noves incorporacións de l'equip.
Els xics del Sènior caigueren derrotats davant un equip d'una categoría superior, el C.B. ALCASSER, el partit va estar molt disputat, al final del partit el resultat va ser de 45-49 per als visitants.

Això es tot, de moment...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada