23 d’octubre del 2012

CRÒNICA SÈNIOR A, C.S.A.CARCAIXENT 65-53 MURO PUB AUTOBUS

Primera victòria dels nostres a la lliga, que ens col.loca a la part alta de la classificació, davant un equip que la temporada passada, va quedar per davant dels nostres a la classificació.
Va ser un partit estrany, on els nostres només apretaren cuant es veien aigua al coll.
El partit va començar amb una gran defensa dels nostres, que marcava les primeres diferències al marcador, 10-2 min. 7, a partir d'aquest moment relaxació dels nostres, que l'equip de Muro aprofitava per a apretar el marcador, 16-14 minut 12, temps mort per als nostres, i a la reanudació parcial favorable gracies a tres triples cuasi consecutius, 2 d'Arunas i ún de Natxo, que ficaven el marcador amb un clar 29-16 al minut 18 per als nostres.
Com abans els nostres es tornaren a relaxar, i l'equip visitant poc a poc, aconseguia ajustar de nou el marcador, 42-40 minut 31. A partir d'ací els nostres aconseguiren una renta còmoda de 5 o 7 punts, que no la van deixar perdre fins al final del partit, es més als últims minuts del partit la diferència va pujar fins al marcador final 65-53 gràcies a les faltes de l'equip visitant, i que els nostres no desaprofitaren.
Partit pobre, on hi ha que destacar el debut al primer equip del Júnior Joan Calatayud, amb una gran actuació, i el bon últim quart de Natxo, que amb 6 punts als últims 10 minuts van fer més fàcil la victòria.
Per part dels nostres jugaren i anotaren: J.Olaso (4), Luis (12), Héctor (0), Miguel (0), Joan (2), Pepe (4), Natxo (11), Carlos (0), A.Castillo (0), Andreu (11), Arunas (19), Juanjo (2).