17 de setembre del 2012

PRETEMPORADA COMENÇADA...


Després de tres setmanes de pre-temporada és hora de fer un xicotet resum de cada equip, per a veure com els ha anat aquestes setmanes i les novetats per aquesta nova temporada.
Comencem com de costum per les xiques del CADET FEMENÍ, aquest equip porta dos setmanes entrenant, tant el nivell físic com el tàctic, hi han moltes novetats per a aquest nou any:
Primer de tot s’estrena una nova lliga, ja que aquest equip l’any passat jugava a la desapareguda lliga de consellería, aquest any, degut als canvits de federació l’equip jugarà a la categoría de N.P.
Tambè hi han novetats en el que respecta les jugadores, tant en baixes com en altes:
L’obligada baixa de Ana Alberola per tema d’edad, es suma als  dubtes de María Pla, (a vore si l’acavem de convencer entre tots) dos baixes importants per a l’equip que això si, s’ha reforçat amb una jugadora del N.B.XATIVA, i amb cuatre jugadores del C.B. MANUEL.
L’equip continúa entrenat per la nova jugadora de l’equip SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC Marién Ramón,  amb l’ajuda del jugador del SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT Juanjo Escandell.
Pasem al CADET MASCULÍ:
Aquest equip porta una setmaneta en funcionament, com a novetats podem dir que com les xiques del Cadet, aquest equip tambè estrena competició a la nova temporada, per el mateix motiu de les xiques.
Per el que respecta al tema dels jugadors, destacar sobretot les incorporacions dels infantils de l’any passat, així com les noves incorporacions del N.B.ALZIRA, i sobretot la del nou entrenador, retorna a les banquetes un dels millors jugadors que ha passat per aquest club i que fà dos anys que es va retirar, David Gomis.

JÚNIOR MASCULÍ:
L’equip júnior té com a principal novetat el canvi d’entrenador, degut a que per raóns personals, l’antic entrenador Jaume Boronat, va tindre que deixar l’equip després de fer una gran temporada l’any passat. Desde ací volem donar-li les gràcies per els últims anys treballant al nostre club.
El lloc d’entrenador l’ocuparà l’antic entrenador del Sènior Masculí A Ximo Sanz, molta sort per a Ximo en aquesta segona temporada al club.
En el que respecta als jugadors, l’equip conta com a principals baixes degut al tema de l’edad de Jose Luis Alonso, Carlos Mascarell i Arnau Climent. Amb els jugadors que havien l’any passat junt amb l’ajuda de Richart Sàez, que puja del cadet, l’equip espera conseguir els èxits de la temporada passada.
SÈNIOR FEMENÍ AUTONÒMIC:
L’equip finalista del passat Trofeu Federació es presenta una temporada més, tambè a molts canvits en la plantilla, per diverses raóns l’equip no comptarà amb les jugadores: Teresa Vila, Tania Ribera, Melisa Navasquillo, Paula… Per altra banda podem confirmar que tornen al club les Carcaixentines que jugaven al C.B. ALGINET, Luz Mª Cogollos, Marién Ramón, Ana España (MVP de la passada final de la copa federació) Sara Lizondo i Ana Delas. L’equip continúa entrenat per Mª Carmen Merlo.
SÈNIOR MASCULÍ:
Els equips masculins A i B estan ja pràcticament tancats, a falta de la confirmació de dos o tres jugadors, l’equip A es presenta aquesta temporada amb la principal novetat del nou entrenador, Victor Pérez. El que va ser el base indiscutible de l’equip les passades cinc temporades s’estrena a la banqueta, nou repte per a Victor, que comptarà pràcticament amb una nova plantilla, degut a les nombroses baixes de: Toni Llopis, Juan Villanueva, Àlex Rodriguez, Carlos Rodriguez, el mateix Victor Pérez, Juan Beneyto, Héctor Niebla i Joan Blay.
Ja presentarem a les noves incorporacións de l’equip, que de segur tornaran a l’equip al lloc que li correspon en la classificació.
Per el que respecta al l’equip B, destaquem la continuitat a la banqueta de l’entrenador Toni Navas, i dels repescats Miguel Vidal, Oscar Navarro, Joan Roselló i Arnau Climent.
Com hem dit abans, les plantilles encara no están tancades, i en noves actulitzacions del blog vos anirem informant de les novetats.

UNA SALUTACIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada