6 de juny del 2012

EL SÈNIOR FEMENÍ CLASSIFICAT PER A SEMIFINALS!!!

La copa federació poc a poc va finalitzant, depenguent de les categoríes, el passat cap de setmana van ficar fí a la copa l'equip INFANTIL i el JÚNIOR.
L'INFANTIL jugava dos partits aquest cap de setmana, el dissabte els nostres es desplaçaven fins a Alzira per a jugar davant el NB ALZIRA INFANTIL, i el resultat no va poder ser millor, victòria amplia davant els veíns riberencs per 42-75. El diumenge els nostres jugaven davant el C.B. GENOVES, segón classificat del grup, els nostres caigueren derrotats per 37-57. L'equip finalitzà la fase de grups a la cuarta posició amb una victòria, no està mal ja que els equips participants jugaven a una categoría més que els nostres a la lliga.
Els xics dels JÚNIORS van finalitzar el passat cap de setmana la copa federació, al final l'equip tambè s'ha classificat a la cuarta posició, amb tambè una victòria.
L'equip del SÈNIOR MASCULÍ, no va poder derrotar a l'equip de la capital de la ribera, els nostres caigueren derrotats per un ajustat 72-76, davant el BLASMETAL ALUMINIS N.B. ALZIRA derrota que deixa fora de tota posiblitat la classificació dels nostres per a la següent fase. El proper cap de setmana els nostres despediràn la temporada davant el C.B. POLINYA el proper dissabte a les 18'00h, un partit on ningún dels equips es juga res.
Per a finalitzar l'actualització, parlem de l'equip SÈNIOR FEMENÍ, equip que va conseguir classificar-se el passat divendres com a invictes per a les semifinals de la copa federació, les nostres derrotaren a l'equip C.B. COLEGIO ALEMAN, per 68-48, precissament aquest equip serà el rival de les nostres a les semifinals, que començen el proper diumenge a les 20h a camp rival. L'altra semifinal la disputaran els equips classificats segons i tercers, U.B.F. TORRENT contra el C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO.
Molta sort xiques !!!

 Pasem a anomenar als millors de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Pepe Vila (SÈNIOR) 20 punts que no van poder impedir la derrota.
ESCOLTA: Ana España (SÈNIOR F.) Gran partit de Ana a la remontada de les nostres.
ALERO: Iñaki Navas (INFANTIL), Bon partit de Iñaki als dos partits del cap de setmana.
ALA: Jordi Alcanyis (INFANTIL), El millor del seu equip als dos partits.
PIVOT: Luz Cogollos (SÈNIOR F.) Partit complet de Luz a la victòria de l'equip.

MVP DE LA JORNADA:

ANA ESPAÑA (SÈNIOR FEMENÍ)

Fins la setmana que ve, a vore si podem encarrilar la classificació per a la final de les xiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada