29 de maig del 2012

4ª JORNADA COPA FEDERACIÓ

Després d'una setmana sense actualitzar el blog, aquesta setmana tornem al treball, abans de repasar com han quedat els nostres a la copa federació, volem destacar al nostre equip JÚNIOR FEMENÍ, que el passat dissabte ficà fí a una dura temporada, les nostres despediren la temporada amb derrota, a una pista molt difícil de guanyar com es la del C.B. ALGINET les nostres caigueren derrotades per un clar 73-12, en altres actualitzacions ja farem balanç de la temporada de les nostres, ara a descansar xiques.
Pasem a repasar els partits dels nostres cuatre representants a la COPA FEDERACIÓ:
El Infantil, va aplaçar el seu partit del cap de setmana passat, per el que la setmana que ve jugarà dos partits, el dissabte a les 10h davant el NB ALZIRA INFANTIL a Alzira, i el diumenge a les 10'30h a Carcaixent davant el C.B. GENOVES molta sort per als dos partits.
L'equip del JÚNIOR MASCULÍ va caure derrotat a casa del ESCUELAS PÍAS, líder de la classificació del grup, els nostres després de lluitar durant tot el partit caigueren per 46-31, els nostres descansen la pròxima jornada, així que no jugaràn el proper cap de setmana.
Les xiques del SÈNIOR FEMENÍ es van assegurar el passat dissabte, el primer lloc de la classificació, així com la classificació per a la fase final de la COPA FEDERACIÓ, les nostres derrotaren en un bon partit a les xiques del C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO per 67-78, Les nostres es juguen el divendres que ve, davant el C.B. COLEGIO ALEMAN finalitzar la fase de grup invictes, el partit es disputarà a les 20'30h.
Els xics del SÈNIOR MASCULÍ tambè aconseguiren una important victòria a domicili, davant el CB PICASSENT per un clar 37-54, els nostres se la juguen el proper dissabte a una sola carta davant el BLASMETAL ALUMINIS N.B. ALZIRA, si volen classificar-se per a la fase final, ja que els nostres només es val una victòria per més de 23 punts, o guanyar i esperar que en l'última jornada els de la capital perguen i nosaltres derrotem al C.B. POLINYA.
Pasem a anomenar als millors de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Pepe (SÈNIOR A) Bon partit, sobretot al tercer cuart amb 9 dels 15 punts de l'equip.
ESCOLTA: Marién (SÈNIOR F) Gran treball defensiu davant una de les millors del BENIFAIO.
ALERO: Susana (SÈNIOR F) Completissim partit de Susana a BENIFAIO.
ALA: Ester (SÈNIOR F) La millor de les pivots aquesta jornada.
PIVOT: Juan (SÈNIOR A) Bon treball tant en atac com en defensa.

MVP DE LA JORNADA:

SUSANA (SÈNIOR FEMENÍ) Màxima anotadora de les nostres en un gran partit.

Molta sort a tots els equips per a la pròxima jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada