26 de gener del 2012

JORNADA PER A OBLIDAR

Fatal va ser la jornada, una semana més, per als nostres equips degut a que sols el JÚNIOR MASCULÍ aconseguí la victòria en un gran partit davant el C.B. SUECA on l'equip derrotà als visitants per un gran 69-56 a un dels equips situats a la part alta de la classificació.

Altre equip que jugava davant el C.B. SUECA va ser el SÈNIOR B, però amb sort diferent ja que pergueren per un apretat 54-59.

La gran decepció de la jornada la tinguerem al partit del CADET FEMENÍ, ja que van ser derrotades davant el C.B.ANNA per 33-48, resultat que fà que les nostres perguen tambe el bàsquet-average amb aquest equip.

Altra decepció i ja van 4 consecutives va ser la derrota del SÈNIOR A davant el C.B.ALBAIDA per 51-62 l'equip s'afona a les últimes posicions de la classificació, i el proper dissabte davant el C.B. ALCOI te un partit directe de la zona baixa per a intentar eixir de les últimes plaçes.

Els altres equips que jugaren aquesta jornada van ser els CADETS i les xiques del JÚNIOR que pergueren per clars resultats davant el C.B. ANNA i el C.B.ALGINET respectivament.

Desde el club volem donar les gràcies als nostres visitants del blog, ja que estem apunt d'arribar a les 11.000 visites, tambè destacar la gran participació en l'enquesta d'aquestes dos setmanes ja que un total de 109 vots van ser els acumulats.
Els aficionats votaren a Josue Moyano amb 39 vots com al jugador del júnior masculí que més a millorat del any passat a aquest, seguit de Sergio Serrat amb 28 i Joan Calatayud amb 16.

Pasem a anomenar els millors d'aquesta jornada:

BASE: Joan Calatayud (JUNIOR MASCULÍ)
ESCOLTA: Josep Ferrús (JUNIOR MASCULÍ)
ALERO: Sergio Serrat (JUNIOR MASCULÍ)
ALA: Carlos Mascarell (JUNIOR MASCULÍ)
PIVOT: Andreu Ahullana (SÈNIOR A).

MVP DE LA JORANDA:

SERGIO SERRAT (JÚNIOR MASCULÍ). Gran partit de Sergio amb 18 punts davant el SUECA.

Fins la pròxima jornada !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada