30 de novembre del 2011

JORNADA DEL DISSABTE 26-11-2011

Mala jornada per al Club, i ja van dos seguides, si la semana passada sols guanyava l'equip del JUNIOR MASCULÍ, aquesta sols dos equips dels set aconseguiren la victòria, el SÈNIOR B i el CADET FEMENÍ.

Parlem primer del partit del nostre CADET FEMENÍ, es va desplaçar fins a ANNA per a jugar el seu partit, i després d'un primer temps desastros, l'equip remontà el marcador i al final aconseguí la victòria per un apretat 28-32.

L'altre equip CADET, va rebre un dur correctiu tambe a ANNA, ja que va caure derrotat per un contundent 105-45.

L'equip JUNIOR MASCULÍ va pedre la imbatibilitat en el seu desplaçament a L'ALFAS, els dos equips estaven líders amb 0 derrotes, al final els nostres pergueren per un marcador ajustat 58-47 cal anomenar que l'equip es presentava amb les baixes d'Arnau, josue i Guillem, i en l'encontre caigué Sergio, ¡¡¡ molts ànims Sergio !!!

L'altre equip JUNIOR descansava aquesta jornada.

Pasem als equips SÈNIORS:
El SÈNIOR B aconseguí la victòria davant el BASKET COMENIUS B per 45-59 i es coloca setè amb un balanç de 3 victòries per 4 derrotes.
El SÈNIOR FEMENÍ, va estar apunt d'aconseguir la victòria, al final de partit va ser derrotat per L'ALFAS per sols 4 punts, 48-44.
El partit del SÈNIOR A tambe acavà amb derrota per 86-69, en un partit on el nostre equip visitava la pista del líder, el C.B.GENOVES, l'equip donà la cara fins a l'últim minut del tercer cuart on el marcador reflexava un apretat 50-58. Destaquem que al final del partit els àrbitres s'emportaren la fixa de Llopis, i es pedrà mínim un partit.

Les cròniques dels partits les trobareu en les diferents pàgines dels equips, passem a anomenar el quintet de la jornada i el MVP.

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Jordi Alberola (SÈNIOR B)
ESCOLTA: Sonia Espert (SÈNIOR FEMENÍ)
ALER: Juanjo Escandell (SÈNIOR B)
ALA: Dori (SÈNIOR FEMENÍ)
PIVOT: Fàtima Cumplido (CADET FEMENÍ)

MVP DE LA JORNADA:

DORI (SÈNIOR FEMENÍ)

Per a la pròxima jornada us convidem per a que es paseu per el pavelló el proper dissabte per a vore els diferents partits del CLUB:

JUNIOR MASCULÍ (3º) - C.B.PEGO (5º) A LES 20'00h.
JUNIOR FEMENÍ - Torna a descansar.
BÀSQUET GANDIA (5º) - CADET MASCULÍ (4º) A Gandía a les 10'30h.
C.B. MOIXENT (4º) - CADET FEMENÍ (1º) A Moixent a les 18'30h (DIUMENGE)
SÈNIOR B (7º) - BENIFAIO (13º)
SÈNIOR A (7º) - CAUDETE (8º) A LES 18'00h.
SÈNIOR FEMENÍ (8º) - BENIFAIO (1º) A LES 16'00h.

BONA SORT A TOTS !!!

1 comentari: