2 d’abril del 2014

CRÒNICA SÈNIOR A

Difícil desplaçament el que tenía l'equip aquesta semana davant un equip que està fent una gran temporada.

Els nostres comptaven amb les baixes del pivot Jose Olaso i del jugador del B Joan Calatayud, així que és va presentar en Muro amb nou jugadors.

El partit va començar molt disputat per als dos equips, on els nostres agafaven les primeres diferències al marcador gràcies a un inspirat Arunas que al minut 6 ja portava 11 punts , el resultat era de 10-14 per als nostres.

A partir d'aquest minut, els locals ajustaren la defensa i amb un espectacular parcial de 25-6 en 11 minuts, deixava el marcador amb una desavantatge per als nostres de 15 punts, 35-20 al minut 15 de partit.

Xicoteta reacció dels nostres als últims 5 minuts de primera part per a deixar el marcador 35-28 i tot per decidir.

El començament del tercer quart no podía ser millor per als nostres, que gràcies aquesta vegada a l'aler Juanjo Escandell amb 10 punts consecutius en aquest quart retallava la diferència a només quatre punts 46-42 minut 28.

El partit pareixía més o menys controlat per part dels nostres, però l'equip alacantí de nou va saber parar el nostre joc i amb un altre parcial de 16-5 deixava altra vegada el marcador en un -15 per als nostres 62-47 al minut 36.

A la desesperada els nostres pujaren la línea defensiva i aconseguiren furtar algún baló que altre per a ajustar el marcador però el partit ja estava sentenciat, al final derrota per 70-56 que deixa a l'equip sense opción de aumentar posició a la classificació, i pràcticament el deixa a la séptima posició.

Per part dels nostres jugaren i anotaren:

Diego, Natxo 2, Jordi 1, Juanjo 12, Pepe 4, Andreu 18, Arunas 14, Héctor i Arnau 5.

El pitjor del partit a part de la derrota va ser la lessió al turmell de Héctor Leiva esperem que és recupere prompte.