31 de març del 2014

CRÒNICA JÚNIOR MASCULÍ

C.S.A. CARCAIXENT 40-47 C.B. GENOVÉS

Derrota dels JUNIORS  del CSA CARCAIXENT aquest dissabte  contra el líder de la lliga el  C.B.Genoves  que venia crescut després de haver guanyat al E.M-B-L'Alcudia.

Però no pensava el líder que guanyar a la nostra canxa anava ser una tasca difícil .Els nostres JUNIORS malgrat ser 6 jugadors sols, jugaren amb ganes , molt tancats en defensa ,dominant  el rebot defensiu i acertats en l'atac i per a sorpressa de tots acabaven el 1er quart amb un 18-12. I seguiren així el 2on quart, els visitants demanaven temps mort per aconseguir la fòrmula que es portara a la victoria però acavem la 1a part amb un tanteig de 23-21.

I és al 3er quart quant els visitants  aconseguixen tots els rebots en atac i ens col.loquen un parcial de 0-18 acavant amb un 29-42. Al 4art temps els nostres no tiren el toballó i mermats de forces i carregats de personals aconseguixen reduïr la diferència i possar un parcial de 11-5 acavant el partit amb un resultat de 40-47.

Aixi que cal donar la enhorabona  a tots els nostres JUNIORS per les ganes , la intensitat i la motivació  que van jugar el partit. Anotacions dels nostres : JOAN 10  , FERRAN màxim anotador amb 14  , RICHARD 4  , IVAN 6 , JOSE 4 i CARLES que ajuda amb les rotacions.