3 d’abril del 2014

PRÈVIA JORNADA

Ja queda poc xics, la temporada va arrivant al final, i només ens queden tres jornades per a finalitzar-la, així que anem a comentar la propera:
 
El nostre CADET MASCULÍ es juga a Alaquas el segón lloc de la classificació davant l'equip SPORTIU-XE ALAQUAS A tercer classificat, si perd pot caure fins a al quarta posición, però segur que els xics de Juanjo demostren la seua qualitat i porten la victòria a Carcaixent. El partit és disputarà el proper dissabte 5 a les 12'30h al Pavelló d'Alaquas.
 
Les xiques de Toni Navas, el JÚNIOR FEMENÍ jugarà el dissabte el seu últim partit de la temporada regular, ja que te jornada de descans les últimes dos jornades, les nostres ara mateix están classificades a la segona posición, però amb dos partits més, tenen un rival complicat ja que juguen davant les veínes de la Ribera, el EMBA-ALZIRA que van terceres. El partit és disputarà a Carcaixent el proper dissabte 5 a les 16'00h.
 
L'equip JÚNIOR MASCULÍ després del seu gran partit (a pesar de la derrota) davant el líder del grup també juga el derby de la Ribera, ja que visita a l'equip  NOU BASQUET ALZIRA  també el proper dissabte 5 a les 16'30h. El nostre equip te la posiblitat de igualar a l'equip de la capital de la Ribera si guanya així que a per totes xics!!!
 
El nostre primer equip juga el que será l'últim partit de la temporada com a local davant l'equip C.B. IRIS CONTESTANO últim classificat del grup amb només dos victòries, però els nostres no s'han de confiar ja que son propensos a perdre este tipo de partits, hi ha que acavar com toca la temporada a casa xics, així que a per la victòria!!!
 
Deixem per al final al nostre equip SÈNIOR B, ja que és l'equip que més és juga aquesta jornada. L'equip de Jaume Boronat encara te opcions de classificar-se segón a la classificació, posició que donarà opció a l'ascens de categoría a primera zonal. L'equip ha de guanyar el seu partit davant un dels equips implicats per a l'ascens, el BASQUET SILLA C, si pot ser de més de 10 punts. El partit és disputarà el proper dissabte 5 al Pavelló d'Esports de Carcaixent a les 16'00h, des d'ací volem animar a tots per a ajudar a l'equip a aconseguir l'important victoria. Si l'equip guanya per menys encara podríen haver opcions d'ascens però ja dependríem d'altres resultats, així que a arrassar campions!!!
 
Vos deixem el Cartell d'aquesta setmana dels partits que els nostres juguen a casa:
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada