18 d’octubre del 2013

PRÈVIA JORNADA

Tornem per a informar-vos el que ens espera el proper cap de setmana en el que respecta als nostres equips:

Tant el CADET MASCULÍ com el JÚNIOR FEMENÍ, encara no comencen la lliga, per lo que començarem per el JÚNIOR MASCULÍ:

L'equip de Dani Bonet vol llevar-se l'espineta del primer partit de lliga, que per les circumstàncies que comentarem al resum de la jornada no van jugar el seu partit.

Els nostres Júniors jugaran el proper dissabte 19 d'Octubre a partir de les 20'00h a casa, davant l'equip de l'ENGUERA BASKET, equip que va guanyar a la primera jornada per deu punts de diferència, 76-66 davant l'equip E.M.B. LA ALCUDIA, així que serà un partit difícil per als nostres però segur que ho donaran tot per a emportar-se la victòria.

L'equip que debuta a la competició aquesta setmana és el nostre SÈNIOR MASCULÍ 2ªZONAL. Els xics de Jaume Boronat es desplaçaran a Sueca per a jugar davant el C.B. SUECA a les 16'15h. Difícil desplaçament per a començar la lliga, ja que l'equip de la Ribera baixa sempre te un bon equip.

Després de la seva victòria a domicili sobre el C.B. PEGO el nostre SÈNIOR MASCULÍ PREFERENT rep l'equip del C.B. TAVERNES, equip que com els nostres també guanyà a la primera jornada, aquests davant el C.B. IRIS CORTESANO. Bon partit els que ens espera ja que s'enfrontaran el tercer classificat davant el quart.

Estem a l'espera de la contestació de la Federació Valenciana de Bàsquet, per a que ens confirme la sol.licitut de canvi per a jugar aquest partit el proper divendres 25 d'Octubre a les 21'00h.

Fins ací la prèvia de la jornada, molta sort a tots els equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada