15 d’octubre del 2013

CRÒNICA SÈNIOR A

C.B. PEGO 49-60 C.S.A. CARCAIXENT

Primer partit de la temporada 2013/14 del nostre primer equip i primera victòria a domicili, complicat el desplaçament fins a Pego ja que la temporada passada els nostres perderen en eixa mateixa pista un partit que tenien guanyat i va baixar molt la moral als nostres jugadors. Complicat també per les baixes del equip que van ser les següents: Hector Leiva i Diego Gimeno. Però a pesar de tot aquesta vegada el resultat final va ser diferent i va afavorir als nostres. Passem a comentar un poc com va ser el partit quart a quart.

El partit va començar amb molts dubtes en atac per part dels dos equips, però els nostres defensaren be aquests primers deu minuts i de la ma de Arunas i Andreu aconseguiren posar el marcador del primer quart al nostre favor (5-13).

Al segon quart dos cistelles consecutives una de Arunas i altra de Nacho posaven al marcador la màxima diferència de “12” punts (5-17). A partir d’ací un parcial en contra de (18-7) en el que restava de quart reduïa la diferència al descans a tan sols un punt (23-24), el que baixava la moral dels nostres jugadors i temien que tornés a passar el del any passat.

Després del descans amb el quintet titular en pista, sorprenent al rival amb una defensa zonal que no va saber massa be com atacar i amb “7” punts consecutius de Juan Villanueva i “6” de Arunas el parcial va ser (8-19) favorable per al CSA. El marcador va quedar (31-43) al final d’aquest quart.

Amb una diferència favorable de “12” punts començava l’últim quart amb el temor que es pogués repetir la remuntada del equip de Pego. Però aquest quart va ser un intercanvi de cistelles per part dels dos equips amb molta fortuna en alguna de les jugades per part dels nostres, tot cal dir-ho. El parcial d’aquest últim quart va ser (18-17) i el marcador final (49-60), victòria a domicili per “11” punts per a començar amb bon peu la temporada.

Anotadors del partit: Juan (11), Nacho (10), Jordi (0), Juanjo (0), Pepe (2), Andreu (15), Arunas (20), Joan (2), Arnau (0).

Amb aquesta primera victòria l’equip continua amb la bona ratxa de la pretemporada i continua invicte. Amb un balanç positiu de “1” victòria “0” derrotes el nostre primer equip es quart classificat al grup “C” de la categoria Preferent.