21 d’octubre del 2013

RESUM DE LA JORNADA

Mala jornada la passada per als equip del club en quant a resultats, però com és diu en aquests casos, de les derrotes també s'apren:

L'equip entrenat per Dani Bonet, el nostre JÚNIOR MASCULÍ, rebia a casa a l'equip del ENGUERA BASKET, que a priori és un dels candidats a estar a la part alta de la classificació, els nostres caigueren derrotats per un clar 40-70. Dura derrota dels nostres, que encaixa la primera derrota de la temporada, i els situa a la novena plaça de la classificació.
Després penjarem la crònica del partit.

Bona imatge del nostre equip B, a pesar de la derrota, al seu debut a una pista complicada com és la del C.B.SUECA, un equip que com els rivals del Júnior també està per a ocupar les places capdavanteres de la classificació. L'equip de Jaume Boronat caigué derrotat per 61-49, al nostre Sènior se'l va notar falta de rodatje i coordinació, cosa normal a estes altures de competició.
La derrota deixa als nostres classificats al sext lloc amb una derrota.

Els xics del SÈNIOR A PREFERENT, al final sí que van aplaçar el seu partit davant el C.B. TAVERNES, l'encontre és jugarà el proper divendres  25 d'Octubre al Pavelló d'esports de Carcaixent a les 21'00h.

Ja que tan sols van jugar dos equips del club, i els dos van perdre, aquesta semana no farem l'habitual quintet de la jornada ni l'MVP, tan sols destacar a Miquel Cuenca al partit del JÚNIOR MASCULÍ, amb 9 punts i a Héctor Niebla per les ganes que va posar al partit del SÈNIOR B.

Açò és tot de moment, prompte penjarem les cròniques del dos partits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada