21 de març del 2013

PRÈVIA JORNADA

Després de unes cuantes setmanes sense temps per a poder actualitzar el blog, tornem a la rutina amb la prèvia del que els espera als nostres equips en el proper cap de setmana.
 
INFANTIL MIXTE: L'equip de Juanjo Escandell, després de derrotar a l'equip de ENGUERA BASKET el passat dijous per un contundent 60-18 s'enfrontaran a l'equip NUMISMATICA SAETABIS CANALS a la sempre difícil pista de CANALS, el partit és disputarà el proper dissabte a les 12'00h.
 
CADET FEMENÍ: L'equip entrenat per Marién Ramón, com en l'anterior jornada descansa i no jugarà aquest cap de setmana. El pròxim partit de les nostres serà el 13 d'Abril.
 
CADET MASCULÍ: L'equip de David Gomis després de la seua victòria davant el EMBA CADET, per un ajustat 42-54, juga a Carcaixent davant l'equip riberenc AUTO SELECCIO-C.B. ALGEMESI, equip situat per darrere dels nostres a la classificació, amb cinc victòries. El partit es disputarà a les 09'30h.
 
JÚNIOR MASCULÍ: L'equip de Ximo Sanz, així com el Cadet Femení, tampoc jugarà el proper cap de setmana, ja que també te jornada de descans.
 
SÈNIOR B: L'equip entrenat per Toni Navas, és desplaçarà fins a Sueca per a jugar davant l'equip C.B. ATHLETIC SUECA el proper dissabte a les 16'15h.
 
SÈNIOR FEMENÍ: Les xiques de MªCarmen Merlo, després de dos dures derrotes consecutives davant els dos equips que lideren la lliga, C.B. PATRONATO BOCAIRENT i DENIA B.C.- CAFEMAX S.L. visita al tercer classificat el C.B. OLIVA - MOMPO OPTICA, equip que ja va derrotar a les nostres ací en Carcaixent per un punt de diferència. El partit es disputarà a Oliva el porper diumenge a les 12'15h.
 
SÈNIOR MASCULÍ: El Sènior A té un complicat desplaçament a Canals, per a jugar davant el líder de la classificació amb només dos derrotes en el que portem de temporada, l'equip HERMANOS BALAGUER CANALS. El partit és jugarà el proper dissabte a les 18'00h.
 
La setmana que ve tornarem amb el resum d'aquesta jornada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada