4 d’abril del 2013

RESUM JORNADA

Després de varies setmanes sense actualitzar el blog, degut al descans en la competició per les festes se setmana santa, anem a repassar el que va ocórrer l'últim cap de setmana de competició, en el que alguns dels nostres equips tenien partit.
Comencem com és habitual amb el nostre Infantil Mixt, que visitava la difícil pista de l'equip NUMISMATICA SAETABIS CANALS, quart classificat. Va ser un gran partit on els nostres fins als últims quarts va vendre cara la derrota. Al final del partit victòria per als locals per (81-68). La derrota deixa a l'equip entrenat per Juanjo a la sexta posició de la classificació amb deu victòries per nou derrotes.
El Cadet Femení no va jugar el cap de setmana del 23 de Març.
El Cadet Masculí va ser l'únic equip del club que aconseguí la victòria al imposar-se a l'equip AUTO SELECCIO-C.B. ALGEMESI per un clar (83-63). La victòria els deixa tercers a la classificació, amb un partit guanyat més que el seu perseguidor, el C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO, amb "14" victòries per només cinc derrotes.
El Júnior Masculí entrenat per Ximo Sanz tampoc tenia partit aquest cap de setmana.
El Sènior B va fer un mal partit a la pista de l'equip C.B. ATHLETIC SUECA, un bon equip classificat quart, però els nostres en cap moment de partit van donar la impressió d'emportar-se la victòria de Sueca, i caigueren derrotats per (66-48). La derrota deixa a l'equip a l'octava posició amb sis victòries i "11" derrotes.
La decepció de la jornada, una vegada més ens la va donar les nostres xiques del Sènior Femení, que per tercera jornada consecutiva, van caure derrotades, aquesta vegada davant un dels "cocos" del grup, l'equip C.B. OLIVA - MOMPO OPTICA, que derrota a les nostres per un ajustat (64-53). La derrota deixa a l'equip quart classificat amb "13" victòries i "6" derrotes, molt llunt ja de les posicions d'ascens que les ocupen els equips, C.B. OLIVA - MOMPO OPTICA, DENIA B.C.- CAFEMAX S.L. , i C.B. PATRONATO BOCAIRENT amb "17" victòries per només "2" derrotes cadascun.
Per últim una nova derrota del nostre Sènior Maculí a la difícil pista del líder de la classificació el HERMANOS BALAGUER CANALS amb un balanç de "20" victòries per només "2" derrotes tanca el resum de la jornada. El resultat va ser d'un ajustat (78-73), que demostra que els nostres en cap moment van perdre la cara al partit, és més a falta de dos minuts per a la finalització de l'encontre els nostres dominaven el marcador (69-73). La derrota deixa a l'equip a la novena posició amb "8" victòries per "14" derrotes.
Una llàstima la derrota del nostre Sènior, que serà l'únic equip del club que té jornada el pròxim cap de setmana, l'equip s'enfrontarà a l'equip FUNDACION ECO-RAEE´S BASQUET SILLA , classificat per darrere dels nostres a la 12ª posició, però no ens em de confiar ja que aquest mateix equip derrotà als nostres a la primera volta per un claríssim (69-51).
El partit és disputarà al Pavelló d'Esports de Carcaixent el proper dissabte 6 d'Abril a les 18'00h. Si no teniu plans aquesta segona pasqua vos esperem a tots.
En aquest resum no ficarem el quintet i el MVP de la jornada ja que només un equip va guanyar així que l'equip CADET MASCULÍ torna a ser el nostre MVP de la jornada.