6 de març del 2013

CRÒNICA SÈNIOR A ALBAIDA 62-46 C.S.A. CARCAIXENT

Nova derrota dels nostres a casa del col.líder del grup, però donant la cara al partit dins pràcticament l'últim minut del partit.

L'equip és presentava a Albaida amb les baixes importants dels seus pivots Jose Olaso i Juan Villanueva, i del aler Arunas Samulionis. Per la seua part els jugadors del Sènior B Diego Gimeno i Juanjo Escandell reforçaren a l'equip.

El partit va començar molt igualat, els nostres conseguíen les primeres diferències al seu favor 6-9 al minut 7, però poc a poc, l'equip local recuperava la diferència fins a arribar al descans amb empat a 29.

A la reanudació de l'encontre, va ser on l'equip visitant va agafar la renta suficient per a endur-se l'encontre, amb un 9-0 de parcial, en apenes 3 minuts.

A pesar de tot els nostres poc a poc aconseguíen arrimar-se al marcador, tancant el tercer quart amb un ajustat 43-39 per als locals.

L'últim quart va estar molt renyit, amb bones accións per part dels dos equips, però de nou una acció molt dubtosa, a falta de tres minuts per a finalitzar l'encontre, on l'arbitre va assenyalar falta antiesportiva que trencà difinitivament l'encontre a favor dels locals.

Per part dels nostres jugaren: Luis (6), Natxo (5), Carlos (3), Juanjo (8), Pepe (4), Andreu (11), Antonio (2), Hèctor (7) i Diego (0).