21 de febrer del 2013

CRÒNICA SÈNIOR B 03/02/13

Primer partit de la segona volta dels nostres a Alcasser, on els nostres van caure, sobretot per el mal partit de la segona part. Esta vegada també vam tindre la ajuda de tres juniors: Guillem Murcia, Richard Sanz y Raúl Garrigues.

El partit comença en un primer quart va estar molt igualat, amb canastes per als dos equips, el primer quart va acabar (9-11).

Al segon quart es va mantindre la tònica del primer quart amb canastes per als 2 equips. El parcial d'aquest quart va ser (12-9).

Després del descans el marcador reflectia un (21-20). Quan faltaven “3” minuts per a que s'acabarà el tercer període, ens vam fer un parcial de (11-2), i el nostres es començaven el “4” quart “7” baix.

A l'últim període no van tindre cap opció de remuntar el partit, sobre tot per no saber que fer en atac. Al final del partit, derrota dels nostres per (50-41).

El pròxim cap de setmana, partit en casa davant Picassent on els nostres en la primera volta vam caure per “11” punts i en pista exterior.