21 de febrer del 2013

CRÒNICA SÈNIOR A

Partit extrany el que va afrontar el Senior Masculí el passat Diumenge davant el jove equip d’ Alcoi.

Les circumstàncies fóren prou desfavorables per al nostre equip des d’ un primer moment per diversos motius: en un primer lloc no pogué vindre el nostre entrenador Ángel Arcos, contarem amb la baixa de Natxo Badenes i Toni Navas que anava a fer les funcions d’ entrenador no l’ autoritzaren per a poder estar en la banqueta.

Destacar com a nota positiva el debut en aquesta temporada del jugador del Senior B Miquel Adrià.

En aquesta situació va ser Natxo Badenes el que dugué la direcció del partit. Començarem el partit sabent el que en esperaba, un equip molt jove el qual fica una gran intensitat durant els 40 minuts del partit i que agòbia el rival amb una forta pressió al llarg de tot el partit. Tot i açó l’ equip va ixir molt adormit, vegent-se superat molt per la pressió del Alcoi, ja no en el aspecte de perdre balons, si no en arrivar molt desorganitzats al atac. Acaba el últim quart amb un parcial desfavorable de 15 a 6. En el descans entre quarts aclarirem un parell de conceptes, relacionats amb la defensa que ens feren millorar en el segon quart i que ens van funcionar prou bé durant tot l’ encontré. La bona defensa unit a un atac més controlat, fent prou mal amb els nostres interiors fa que el parcial d’ aquest quart siga favorable amb un tanteig de 9 a 15, arrivant amb el descans amb el resultat de 24-21 per a l’Alcoi.

Aprofitem el descans per a agafar aire i tornar remarcar alló que teniem que millorar i que si ficàvem en pràctica segurament ens asseguraria la victoria. Ixim en el tercer quart convençuts del que devíem fer, encara que el nostre rival continuava en la seua línia de pressió constant vam ser capaços de traure profit de la majoria d’ atacs. Remarcar algunes decisions arbitrals que baix el nostre criteri no fóren acertades, seguent les més destacades les faltes sobre els nostres interirors.
 També hem de ser conscients de que un equip que és agressiu durant tot el partit normalment rep més permissivitat per part dels àrbits i per tant en moments clau hi hauran decisions que ens perjudicaran. Amb tot açò acaba el quart amb un tanteig desfavorable de 37 a 34. Entrem per tant al últim quart amb tot per decidir. En aquest moment és quan més errades fem, degut en part al cansanci. Constants pèrdues de baló i una sèrie d’ atacs prenent males decisions i amb poca coherencia fan que es trenque el partit. Una vegada l’Alcoi va agafar una ventaja de 8 punts el partit va agafar un ritme amb el qual el nostre equip va ser incapaç de competir. Al remat derrota prou dura amb un marcador final de 57-40, tanteig massa abultat per a que el va succeir al llarg de tot el partit i que no reflexa el partit més o menys correcte que vam fer durant els primers tres quarts. Com a crítica per a l’ equip cal comentar que deguem estar més junts en totes les circumstàncies i que en situacions complicades és quan hem de sacrficar-nos pel bé de l'equip dixant a una banda els individualismes.