21 de febrer del 2013

CRÒNICA SÈNIOR B 10/02/13

Primera victòria en el segon partit de la segona volta davant el Picassent per (75-51) on contarem amb les baixes de Arnau i Oscar i l'ajuda de tres júniors: Josep, Guillem y Richard.

El primer quart va estar molt igualat excepte l'últim minut en que ells ens van fer un parcial de (0-7) i el parcial del quart va acabar (14-18).

Al segon quart els nostres van començar amb un parcial de (10-4) i a un minut per a la fi del quart van fer un parcial de (8-0) amb dos triples de Quique, el parcial del quart va ser de (23-14).

A la segona part el partit anava (37-32), en el dos primer minuts de quart els nostres havien fet un parcial de (10-2) lo que va fer que l'equip visitant demanara temps mort. A falta de dos minuts el jugador numero "5" de l'equip visitant va ser expulsat per dos tècniques, amb la qual cosa va anar cara a l'arbit i li va un propinar un colp a la cara,  els seus companys l'han tingut que apartar per a que no continue pegant-li, el partit va estar parat mes de cinc minuts perquè el jugador no volia abandonar la pista. A la reanudació del partit vam clavar els quatre punts de les tècniques y el parcial d'aquest quart va ser (17-8).

En l'últim quart el equip contrari no va tindre cap possibilitat de remuntar el parcial de l'últim quart va ser de (21-11) amb victòria final dels nostres (75-51).