5 de desembre del 2012

CRÒNICA PARTIT JUNIOR

C.B.ANNA 43 - 72 C.S.A. CARCAIXENT
Nova victória dels nostres a Anna.
Hem de dir que en aquest partit va debutar el cadet de primer any Alvaro, i les sensacions van ser molt bones.
Comentar que aplegarem a les 15:15 i no obriren el pabelló fins les 15:45.
El primer quart, despres d'intercanvis de canastes, va ser per a nosaltres per 9 - 16.
El segon quart eixirem prou concentrats i ferem un parcial de 8-0 (9-25) a favor, a partir d'açí ens bloquejarem i del minut 4 fins al final del quart sols anotarem 6 punts.
Per deixar el quart 12-15 per a nosaltres, 21 - 31 al total.
El tercer quart si que va ser nostre i ens possarem la roba de feina i acabarem el quart doblegant-los 12 - 24, per deixar al marcador 33 - 55 (+22).
L'últim quart també va ser per a nosaltres per 10 - 17, deixant al marcador el 43 - 72 final.

Cal dir també que millorarem amb els tirs lliures i només fallarem 2 de 14. Dir que estem tercers a la classificació i esperem que aquestes dos setmanes de descans que tenim, no ens pasen factura, lo millor será que recuperarem a Toni.

Jugadors: 4 Raul (6), 5 Múrcia (2), 6 Josue (4), 7 Josep (2), 8 Joan (12), 10 Guillem (10), 11 Richard (12), 13 Alvaro (10), i 15 Serrat (14).

La veritat es que estic molt content de l'equip, cadascú sap el rol que té dins l'equip, i normalment tots anoten. Pero tenint 5 jugadors amb 10 o més punts per partit, reconforta prou. Cal millorar més coses, pero si seguim en aquesta línea, segur que acabarem per dalt de la classificació.
No hi ha que confiar-se i sí, seguir treballant més que fins ara, i per fer aixó hi ha que anar a entrenar.