5 de desembre del 2012

RESUM JORNADA

Benvinguts una setmana més al resum de la passada jornada, una jornada dolenta per els resultats dels nostres equips, on només l'equip del Sènior Femení i el Júnior Masculí aconseguiren la victòria.
Comencem per els partits disputats a Benifaió, ja que dos equips del club, el Cadet Masculí i el Cadet Femení jugaven allí els seus respectius partits.
Els resultats van ser els mateixos, derrota per als dos equips, davant uns grans equips i gran club.
Les xiques, que comptaven amb la baixa de l'entrenadora, ja que li coincidía el partit, van caure derrotades davant l'equip C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO per un clar 62-34, aquest resultat demostra el nivell de les nostres a la categoría, davant un equip de la part alta. A vore si aquesta derrota tan aplastant, es veu reflexat als entrenaments, amb més intensitat. Ànims xiques.
Els xics de David Gomis, el nostre Cadet Masculí, tampoc aconseguiren la victòria de Benifaió, i caigueren derrotats per 78-5, davant l'equip C.B.M. ROQUETTE BENIFAIO, que com l'equip femení, també està a la part alta de la classificació. A continuar treballant xiquets.
Continuem el resum amb dos derrotes més, la dels nostres equips Sèniors Masculins.
L'equip B es desplaçava a Xeraco amb sis jugadors i sense entrenador, per a jugar davant l'equip ESTIL REFORM XERACO al final derrota ajustada per un resultat de 47-41.
L'equip A, tampoc va poder sumar una nova victòria, i els nostres caigueren derrotats a Algemesí per un clar 65-48 davant el segón classificat, el CHEM-MECANITZATS ALGEMESI, nova derrota dels nostres, sobretot a la segona part, on els vuit jugadors que anaren no van aguantar el ritme de l'equip rival.
Pasem a les bones noticies, els dos equips més en forma del club, continuen guanyant i jugant un bon bàsquet, els Júniors entrenats per Ximo Sanz tornaren de Anna amb una victòria per 43-72 davant un equip, el C.B. ANNA, que sempre ens han ficat complicades les victòries, però aquest any la cosa es diferent. Aquesta victòria, més les cuatre consecutives que té l'equip, aúpen als nostres a la primera posició de la lliga, després de vuit jornades.
Les xiques de Merlo, s'emportaren la victòria en un partit on s'enfrontaven dos equips que encara no coneixíen la derrota, les nostres van derrotar a domicili al sempre perillos C.B. PATRONATO BOCAIRENT per un ajustat 52-58, aquesta victòria, junt a la aconseguida el passat dimecres, també col.loca a les nostres primeres a la classificació, amb sis partits disputats i sis victòries aconseguides. Enhorabona als dos equips.
 
Pasem a anomenar als millors de la jornada:
 
QUINTET DE LA JORNADA:
 
BASE: Joan Calatayud (J.M) Va ser un dels destacats a la victòria a Anna.
ESCOLTA: Richart Sanz (J.M) També un dels destacats del Júnior.
ALERO: Sergio Serrat (J.M) Va ser el màxim anotador de l'equip.
ALA: Dori Peralta (S.F) Completa molt bon partit a Bocairent.
PIVOT: Luz Mª Cogollos (S.F.) Impresionant a Bocairent.
 
MVP DE LA JORNADA:
 
LUZ Mª COGOLLOS (SÈNIOR FEMENÍ) La millor de l'equip a Bocairent.
 
Això es tot de moment en pròximes actualitzacions continuarem informant-vos de les novetats del C.S.A. CARCAIXENT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada