5 de desembre del 2012

CRÒNICA SÈNIOR FEMENÍ

Bocairent 52 – CSA CARCAIXENT 58
Dificil desplaçament el que teniem aquest dissabte. Jugavem a casa del Bocairent, un equip que temporada darrere temporada ha estat sempre als primers llocs de la classificació, i damunt els dos equips anaem sense pedre cap partit, lo que feia que aquest fora més interessant.
Començarem el partit ben ficades a pista, en una bona motivació i conforme anava desenvolupant-se el primer periode ho teniem tot a favor. La nostra defensa era forta i ben ficada a pista. Elles sols ens podien anotar a base de tirs lliures, ja que ens carregarem enseguida de faltes personals, lo que ens repercutiria negativament al llarg del partit. Acabarem el primer quart en 7 – 18 a favor de les nostres.
A partir d’ací ens vingueren els problemes amb les faltes. Les nostres jugadores anaen carregant-se i damunt perdiem per lesió al nostre base i ja no dispossaem de canvi d’aquest per manca de jugadores, però nosaltres, enlloc d’afornar-nos, seguiem desenvolupant un bon joc tant en atac com en defensa, ficant 20 punts a favors de les nostres.
Mitja part i el marcador acabava en un 15 – 34, on es mostrà la bona defensa practicada. Però clar, el cansanci, la manca de canvis en el base, dos de les nostres jugadores carregades al tercer quart en 4 faltes, feia que baixarem el ritme, i el rival, un Bocairent que no li pots deixar ni mitg metre començava a manar al marcador i desenvolupar un millor joc acabant el tercer quart amb 12 – 10 a favor.
L’últim quart sols el podem definir com a lluita per part del Bocairent per tal de rebaixar la diferència al marcador i 3 triples seguits d’elles feien que disminuira la nostra ventaja. Els errors per part nostra, acumulació de faltes i la posterior perdua de jugadores, sumat a les nombroses pèrdues tontes de baló feren que acabarem el partit amb tan sols 6 punts de ventaja i un 52 – 58.
Destacable victòria vegent les circunstàncies del partit i com no, vegent també el nivell del rival. Ens quedem en el nostre joc desenvolupat als 3 primers quarts, i com no, amb la llisó apresa que fins que no pite l’arbit el final del partit, aquest no es dona per acabat.
Tan sols me queda donar l’enhorabona a les jugadores, ja que poc a poc van desenvolupant una milloria en el joc i això es denota en partits com el disputat aquest dissabte, però no ens podem relaxar, ja que ara ve lo bo de la competició!!!
MVP : Luz , però no me puc oblidar la banqueta durant l’últim quart. Els ànims i les ganes que transmitien les jugadores que no estaen en pista, demostrà que es lo que hi ha que tindre per a ser un equip.