24 d’octubre del 2012

RESUM DE LA JORNADA


Pleno de victòries dels nostres la vesprada del passat dissabte al Pabelló Cobert de Carcaixent, ja que els cuatre equips aconseguiren derrotar als seus rivals.
Comencem el resum per el partit més igualat de tots, el nostre SÈNIOR B jugava davant el BASQUET ALCÀSSER "C", guanyador l'any passat de la lliga, els nostres guanyaren per un ajustat 45-44, gràcies a un triple faltant 2 segons del nostre base Jordi Alberola, prompte pujarem la crònica del partit. Amb aquesta victòria l'equip es sitúa cuart a la classificació.
Seguim amb un altre partit que es va disputar a les 16'00h, les nostres xiques del SÈNIOR AUTONOMIC van derrotar per un clar 104-15 a l'equip C.B. GATA ALE-HOP, resultat que situa a les nostres al primer lloc de la classificació, teniu la crònica del partit en anteriors actualitzacións.
Els xics de SÈNIOR A, tambe van aconseguir la victòria per 65-53 davant el MURO-PUB AUTOBUS, en un partit no molt bo dels nostres, aquesta victòria els situa a la cuarta posició de la classificació, tambe teniu la crònica al blog.
Per últim els JÚNIORS aconseguiren una important victòria contra l'equip  C.B. INDEN-MUEBLES ORTS CASTALLA per un clar 50-13, aquesta victòria aupa a l'equip a la tercera plaça de la classificació, tambe tenim la crònica al blog.
Pasem a anomenar als destacats de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Jordi Alberola (S.B), gràcies al triple que anotà a falta de dos segons, que va donar la victòria a l'equip.
ESCOLTA: Richard Sanz (J.M), segona nominació consecutiva per a Richard, que finalitza el seu partit amb 10 punts.
ALERO: Arunas (S.A.), tambe segona nominació consecutiva, el jugador del Sènior A aconseguí 19 punts a la victòria del seu equip.
ALA: Àngela Ricart (S.F.), Gran partit d'Àngela davant el C.B. GATA.
PIVOT: Luz Mª Cogollos (S.F.), Espectacular el partit de Luz, tant en atac com en defensa.

MVP DE LA JORNADA:

LUZ Mª COGOLLOS, (S.F.) com hem dit abans, va estar molt be tant en atac com en defensa, ja que va defendre molt be a la millor jugadora del C.B.GATA.

Això es tot de moment...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada