24 d’octubre del 2012

CRÒNICA SÈNIOR "B": C.S.A. 45-44 BÀSQUET ALCASSER

Ja ha començat la temporada per al nostre "Sènior B". Primer partit i primera victòria com a locals, una més per al ple ja que tots els nostres equips guanyaren els partits de les seves respectives competicions oficials.

Era un partit complicat, contra un rival complicat, el "Bàsquet Alcasser" equip que va acabar la passada temporada com a campió d'aquest grup. Per al partit tan sols tenien la baixa de "Javi Navas" i pujaven per a reforçar del júnior "Guillem Murcia", "Josep Ferrus" i "Richard Sanz".

El primer quart va estar molt igualat i es notava la falta de partits de pretemporada del nostre "Sènior B" ja que en aquest primer període fallaren moltes ocasions clares després de rebot ofensiu baix de l'anella. El parcial d'aquest quart va ser (11-11).

Al segon quart el "C.S.A." continuava errant moltes ocasions senzilles el que anava donant avantatge al equip contrari. Al descans aquesta diferencia era de "6" punts i el marcador estava (22-28).

Després del descans els nostres xics eixiren més concentrats i més forts en defensa. En aquest quart aconseguiren remuntar la diferència i col·locar-se davant en el marcador, però una falta i val i un triple en l'últim instant del quart del equip contrari els tornaren a col·locar "4" punts dalt (32-36). El parcial d'aquest quart va ser (10-8).

En l'últim quart van seguir lluitant per aconseguir guanyar el partit, i ho van aconseguir gràcies a un triple de “Jordi Alberola” quan quedaven “4” segons per al final i els nostres perdien de “2” punts (42-44), amb el triple guanyaven d’un punt (45-44). L’equip rival encara va disposar de dos llançaments lliures per a empatar o guanyar el partit, però va fallar els dos i la victòria es va quedar a Carcaixent.