23 d’octubre del 2012

AMISTOSOS DELS CADETS

Els dos Cadets, son els únics equips del Club que de moment no han començat la temporada, el passat cap de setmana aprofitaren per a jugar un partit amistos, amb una derrota per a cada equip.
Els xics jugaren el divendres passat a Carcaixent davant el N.B.ALZIRA, els nostres caigueren derrotats per 46-57, en un partit on es va vore que l'equip de la capital de la ribera estava més rodat, diferents sensacións per als nostres al partit, on si tenen que traure alguna conclusió, es la de seguir treballant per a que els resultats apareguen.
Jugaren: Manel, Miquel (7), Jordi, Miquel Cuenca (7), Jorques (2), Pau (1), Ferran (11), Joan (6), Alvaro (6), Iñaki (3), Angel i Moll (4).
Les xiques tambe van caure derrotades, davant el C.B.CULLERA 35-55, un partit que les nostres van donar la cara fins al minut 25, 31-32 per a les visitants, a partir d'aquest minut, relaxació tremenda de les nostres i parcial de 4-23 per a les de Cullera, que s'emportaren el partit.
Per part de les nostres jugaren: Ana Ferri (4), Inma (0), Mar (4), Clara (17), Alba (4), Ana (0), Lara (0), Fatima (2), Sandra (4), Carla (0), Laura (0), Mamen (0) i Teresa (0).

A seguir treballant Cadets que encara hi ha que millorar molt.