10 de gener del 2012

COMENCEM UN NOU ANY

Ja estem ací de nou, en primer lloc desde el CSA CARCAIXENT volem desitjar a tots els bloggers que passeu un bon any nou, tant en lo personal com en l'esportiu.

La competició es va reanudar el passat cap de setmana, però no per a tots els equips del nostre club.
Anem a repasar com els va anar i que ens espera per a la pròxima jornada:

CADET FEMENÍ:
Les xiques entrenades per Marién no jugaren degut a les festes nadalenques, però per al proper dissabte tenen un complicaíssim partit davant el GANDIA BASQUET, ja que es juguen la primera posició del grup, aquest equip va ser l'únic que va guanyar a les nostres la primera volta, i arriven al partit amb sols una derrota, igual que el nostre equip, no cal dir l'importancia de l'encontre.
El partit es disputarà a GANDIA a les 10'30h.

CADET MASCULÍ:
L'equip entrenat per Jaume tampoc disputaren el seu encontre, degut a les vacances nadalenques, el proper dissabte l'equip juga davant l'ENGUERA, equip amb les mateixes victòries que els nostres, l'horari del partit es a les 10'00h a ENGUERA.

JÚNIOR FEMENÍ:
Les xiques entrenades per María i Àlex, si que jugaren el passat dissabte davant el GANDIA y caiguè derrotat per 55-26, davant el segón classificat del grup. Per a la pròxima jornada l'equip es desplaçarà fins a EL VERGER, equip classificat sols una posició per davant de les nostres, el partit serà a les 16'30h com a visitants.

JÚNIOR MASCULÍ:
L'equip que millor temporada està fent junt al cadet femení, entrenat per Jaume Boronat, va sumar la segona derrota consecutiva al derby riberenc davant el N.B.ALZIRA. El partit va ser prou igualat, i sols un mal tercer cuart va ser suficient per a que els de la capital de la ribera s'emportaren l'encontre. Aquesta derrota deixa a l'equip situat a la 4ª plaça de la classificació, amb una marca de 7-3 que no està gens malament. Per a la pròxima jornada l'equip juga davant el C.E.B.CARLET a les 16'30h allí en CARLET.

SÈNIOR B:
Un altre equip que va jugar el passat dissabte, l'equip entrenat per Toni Navas no va poder superar al BENIMACLET, que el derrotà per un clar 53-70. La pròxima jornada el nostre equip jugarà diumenge per matí a GANDIA, es una bona oportunitat per a aconseguir la victòria ja que l'equip contrari està situat a la zona baixa de la classificació.

SÈNIOR FEMENÍ:
L'equip de Mari Carmen Merlo jugava davant un sempre difícil C.B.DENIA, equip situat a la segona plaça de la classificació amb sols una derrota, l'equip va donar la cara, però al final caiguè derrotat per un apretat 44-52. El pròxim partit de les nostres es davant el líder de la classificació, el BOCAIRENT, que encara no coneix la derrota aquesta temporada, el partit es disputarà en BOCAIRENT el proper dissabte a les 18'30h, molta sort xiques.

SÈNIOR MASCULÍ:
L'equip de Ximo tenía jornada de descans i no jugà aquesta setmana, però per a la pròxima te un difícil desplaçament a O'NIL per a jugar davant el C.B. ONIX, equip situat a la segona posició amb tres derrotes. L'encontre es disputarà a les 18'00h.

Els nominats aquesta setmana per al quintet ideal de la jornada son:

BASE: Tania (SÈNIOR FEMENÍ)
ESCOLTA: Sonia (SÈNIOR FEMENÍ)
ALERO: Carlos (JÚNIOR MASCULÍ)
ALA: Jose Luis Alonso (JÚNIOR MASCULÍ)
PIVOT: Diego Gimeno (SÈNIOR B)

El MVP d'aquesta setmana es: Sonia del Sènior femení.

Per a finalitzar l'actualització del blog, desde el CSA CARCAIXENT proposarem un tema setmanal per a que aporteu la vostra opinió al chat situat a la part inferior del blog.
Per a aquesta setmana volem que ens comenteu quin jugador del JUNIOR MASCULÍ a millorat més desde la passada temporada a aquesta.

Animeu-se a participar i opineu, fins l'altra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada