14 de desembre del 2011

NOVA JORNADA (10-12-2011)

Jornada amb resultats de tot tipo, pasem a vore com els ha anat esta jornada als diferents equips del club:

CADET MASCULÍ: El nostre equip va pedre davant el C.B.GUADASSUAR per 31-50, aquesta derrota acomoda a l'equip al 4º lloc de la classificació amb 1 victòria i 3 derrotes, la pròxima jornada l'equip cadet descansa per lo que no disputarà ningún partit.
Després de la primera volta la classificació del cadet està així:
1º C.B. ANNA 4-0
2º C.B. GUADASSUAR 3-1
3º C.ENGUERA B. 1-3
4º C.S.A. CARCAIXENT 1-3
5º GANDIA BASKET 1-3
Molta sort a l'equip per a aquesta segona volta.

CADET FEMENÍ: L'equip descansava aquesta jornada, per a la pròxima jornada disputarà el seu partit al pavelló, a les 11'30h davant l'últim classificat del grup que es el C.B.MANUEL, les nostres estan les primeres, però no s'han de confiar ya que a la primera volta l'equip sols va guanyar de dos punts davant aquest equip.
Així està la classificació:
1º C.S.A. CARCAIXENT 3-1
2º GESTORIA JUAN 3-0
3º C.B. ANNA 2-2
4º C.D. MOIXENT 1-3
5º C.B. MANUEL 0-3
A vore si segueix la mateixa tònica l'equip per a la segon volta i continúa a la primera plaça.

JÚNIOR MASCULÍ: Sense cap dubte, el millor equip del club fins ara, el passat dissabte tenía un díficil encontre davant el C.B.ALGEMESÍ com a visitant, una pista molt complicada, i un rival que està situat a la part alta de la classificació, l'equip anava amb importants baixes, i així i tot s'emportà la victòria cap a casa per 54-63, per a la pròxima jornada, l'equip jugarà com a local davant el segon classificat el C.B. DENIA, el proper dissabte a les 20'00h al pavelló cobert de CARCAIXENT, esperem que vingau a donar suport a l'equip ja que es un partit on verdaderament sabrem si el nostre JÚNIOR te opcions reals a estar en la part alta de la classificació, ja que després de 8 partits l'equip es tercer amb un balanç de     7-1.

JÚNIOR FEMENÍ: Despés de dos jornades de descans, l'equip JÚNIOR tenía una complicadíssima eixída, ja que es desplaçava fins a OLIVA per a jugar el seu encontre, contra un equip que encara no coneix la derrota, i que a més a més està aconseguint resultats expectaculars, com el que li endorsà al nostre equip, ja que perguerem per un clar 90-14. La pròxima jornada l'equip jugarà al pavello a les 20'00h davant el C.B. DENIA vos esperem a tots.

SÈNIOR B: Mala jornada per al segón equip, ja que jugava davant el primer classificat del grup, l'equip va pedre per 79-53, davant el líder BASQUET ALCASSER, per a la pròxima jornada l'equip tambe tindrà un dur contrincant, ja que es medirà davant el BASQUET PICASSENT que va classificat al 4º lloc. L'encontre serà el proper dissabte a les 16'00h al pavelló de CARCAIXENT.

SÈNIOR FEMENÍ: Gran alegría la que ens va donar l'equip femení, ja que jugava davant un dels nostres favorits rivals com es el NB. ALZIRA, les xiques entrenades per Mª Carmen Merlo, juanyaren el derby per 37-53, el pròxim partit el disputaràn a casa davant el C.B. GATA, equip situat últim a la classificació i que encara no sap el que es guanyar, es una bona oportunitat per a aconseguir dos victòries consecutives, que sempre donen molta moral. Ànim xiques, el partit es disputarà a CARCAIXENT el proper dissabte a les 16'00h.

SÈNIOR MASCULÍ: La decepció arrivà amb l'equip Sènior, que visitava la pista del C.B.ALGEMESÍ, equip situat a la part baixa de la classificació, i que després d'una primera part més o menos acceptable guanyant de 14 punts l'equip caigué derrotat a la pròrroga per 75-67, resultat que fica a l'equip amb només 3 victòries de les 9 posibles, i que te que començar a guanyar partits si no vol patir a lo llarg de la temporada, la pròxima jornada l'equip jugarà davant el C.B. CANALS que porta una victòria més que els nostres, es una bona oportunitat per a demostrar que pot eixir de la zona baixa i disputar els seus partits. Proper dissabte a les 18'00h al pavelló.

A les diferents pàgines dels equips teniu la crònica de cada partit, ara anem a coneixer al quintet ideal de la joranda i al MVP: