7 de desembre del 2011

BONS RESULTATS PER A LA MAJORÍA DELS EQUIPS

Després de dos jornades amb mals resultats, en la jornada del passat dissabte molts equips del club aconseguiren guanyar i fer un bon joc als seus partits:

Començem el repàs de la passada jornada amb el CADET FEMENÍ:
El diumenge per la vesprada a MOIXENT va jugar el nostre equip CADET FEMENÍ, un encontre que mirant els resultats dels dos equips no es presentava fàcil, a més a més les nostres teníen dos baixes molt importants per a aquest encontre, com Alba i Fàtima, però l'equip va saber superar a les guerreres de MOIXENT per un clar 28-44, amb aquesta gran victòria l'equip aconsegueix la primera posició de la classificació amb un balanç de 3 victòries per sols 1 derrota.
La pròxima jornada l'equip descansa, per la cual cosa no disputarà ningún partit.

El nostre CADET MASCULÍ, va estar apunt de guanyar el seu encontre a la sempre difícil pista del GANDIA, els nostres caigueren derrotats per un apretat 37-48, per a la pròxima jornada l'equip s'enfrontarà a l'equip de GUADASSUAR, equip que està situat segon a la classificació, no es pergau l'encontre el proper dissabte a les 11'30h al pavelló.

Pasem als JÚNIORS:
El FEMENÍ cumplía el segón partit consecutiu sense jugar, degut a les dos jornades de descans que te aquest grup, el proper dissabte te un complicaíssim encontre davant un equip que te totes les papeletes de aconseguir el títol, ja que a més a més de comptar els seus partits com a victòries, aconsegueix una amplía ventaja, l'encontre serà a la ciutat de OLIVA a les 12'15h.
Per contra el nostre JÚNIOR MASCULÍ, està fent fins al moment una grandíssima temporada, i el passat dissabte aconseguí la victòria davant un equip potent i ven situat a la classificació com es el C.B. PEGO els nostres s'imposaren malgrat les nombroses e importants baixes de JOSUE, SERRAT, GUILLEM I ARNAU, al final del partit el resultat va ser de 73-55, el pròxim partit del JÚNIOR MASCULÍ serà el proper dissabte a les 16'00h a la pista del 5º classificat, el C.B. ALGEMESÍ, difícil desplaçament, però partit que hi ha que guanyar per a seguir amb la bona temporada.

I per a finalitzar pasem a analitzar com han anat els partits dels nostres SÈNIORS:

SÈNIOR B: L'equip s'imposà amb claritat (77-45) al C.B. BENIFAIO, amb un gran partit dels nostres en totes les facetes del joc, destacar la gran actuació de QUIQUE TARRAGÓ amb 23 punts i 4 triples. Per a la pròxima jornada l'equip es desplaçarà fins a ALCASSER, el proper diumenge a les 12'00, aquest equip està situat en la primera posició del grup amb un aterrador balanç de 8 guanyats i 0 perduts.
El SÈNIOR FEMENÍ se li va escapar la victòria davant el líder de la classificació a l'últim cuart, en un partit molt disputat que s'emportà l'equip visitant, el C.B. BENIFAIO als últims minuts per un resultat enganyos, 49-62, destaquem la gran actuació del TANIA i DORI. Per al pròxim partit, l'equip jugarà davant un dels rivals preferits del club, ja que jugaran davant el NB ALZIRA, a vore si les nostres fan un bon partit i s'emporten el DERBY. MOLTA SORT XIQUES !!!. El partit serà a les 16'30h a ALZIRA.

El nostre equip SÈNIOR MASCULÍ guanyà el seu encontre davant el CAUDETE, un partit que pareixía controlat a l'últim cuart amb 12 punts a favor, però l'equip visitant aconseguí empatar falta de apenes un minut, al final victòria de 9 punts per als nostres. Per a la pròxima jornada l'equip es desplaçarà a ALGEMESÍ per a afrontar el seu partit, davant un equip que de moment sols a guanyat un partit, no hi ha que confiar-se, però es una bona oportunitat per a guanyar i aconseguir dos victòries consecutives, el partit serà seguidament després del partit del nostre JUNIOR MASCULÍ, a les 18'00h.

Recordeu que podeu vore les cròniques dels encontres a les diferents pàgines dels equips.

Passem a anomenar els millors de la JORNADA:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Joan Calatayud (JUNIOR MASCULÍ)
ESCOLTA: Clara Garrigues (CADET FEMENÍ) Gran partit amb 22 punts.
ALERO: Quique Tarragó (SÈNIOR B) 23 punts amb 4 triples.
ALA: Juanjo Escandell (SÈNIOR B) Bon partit amb 18 punts.
PIVOT: Dori (SÈNIOR FEMENÍ) La bona actuació de DORI no va poder impedir la derrota.

MVP DE LA JORNADA:

QUIQUE TARRAGÓ, a més a més dels seus 23 punts al seu partit, Quique estar molt destacat a la victòria del SÈNIOR A, ja que ajudà amb 11 punts i tres triples. En total dels dos partits 7 triples,