17 de gener del 2012

NOMÉS DOS VICTÒRIES AQUESTA JORNADA

Mals resultats per als nostres equips aquesta jornada, ja que només el Sènior B i el Júnior Masculí guanyaren els seus partits.
Pasem a repasar com va quedar la jornada partit a partit:

Per a començar parlarem del CADET MASCULÍ, equip que a pesar d'ocupar l'últim lloc a la classificació està fent una bona temporada, ya que per a la majoría dels integrans de l'equip es la primera vegada que juguen al nostre esport. L'equip va caure derrotat a la sempre difícil pista del C.B. ENGUERA per 56-34. La pròxima jornada el Cadet jugarà davant el líder del grup, el C.B.ANNA, equip que encara no coneix la derrota aquesta temporada, el partit es disputarà a CARCAIXENT a les 11'30h.
Una de les derrotes més dolentes va ser la sufrida per el nostre CADET FEMENÍ, ja que es jugava davant el GANDIA BASQUET la primera posició del grup, ja que els dos equips estaven empatats amb sols una derrota cadascún, el resultat va ser abultat per a les de GANDIA, les nostres van ser derrotades per un clar 63-25. Aquesta derrota deixa a l'equip a la segona plaça de la classificació, la pròxima jornada l'equip jugarà davant el C.B.ANNA, igual que el CADET MASCULÍ a les 11'30h en CARCAIXENT, hi ha que guanyar si o sí ja que es juguen la segona plaça perque l'equip d'ANNA es tercer actualment, ànims xiques.

Deixem als CADETS i pasem als JÚNIORS:

El masculí, després de dos derrotes consecutives davant equips situats a la part més alta de la classificació, trenca la ratxa i aconseguí una treballada victòria davant el C.E.B.CARLET per 39-49. Aquesta victòria i la derrota del N.B.ALZIRA fa que l'equip puje una posició a la classificació i es col.loque 3º amb tres derrotes. La pròxima jornada el C.B.SUECA visitarà la pista dels nostres on només han perdut en una ocasió, serà un bon partit ja que juguen 3º contra 5º, així que el dissabte a les 20'00h tots a animar al JÚNIOR.
Les xiques tornaren de EL VERGER amb una nova derrota per 53-20, la pròxima jornada visiten una difícil pista com es la del C.B.ALGINET.

I ara els nostres SÈNIORS:

Una de les alegríes d'aquesta jornada ens la va donar el SÈNIOR B, ja que va guanyar a GANDIA per 53-64, en un partit on l'equip es va quedar amb cuatre jugadors en pista per el tema de faltes. Aquesta victòria sitúa l'equip a la 7º plaça amb 6 victòries i 6 derrotes, la pròxima jornada l'equip jugarà igual que el JÚNIOR davant el C.B.SUECA, que està per davant d'ells en la classificació.

Les xiques del SÈNIOR, donaren la cara davant el líder de la classificació, però no aconseguiren la victòria, i caigueren derrotades per un ajustat 71-61. Ara toca descansar, ja que la pròxima jornada no juguen, a descansar xiques.

I pasem al SÈNIOR A, equip que no alça el cap i cau perillosament a la 11ª posició a una del descens, degut a les tres derrotes consecutives que porten. L'equip jugava davant un dels millors equips de la categoría, caiguè derrotat a O'NIL per un clar 77-51. El dissabte l'equip rep a casa al C.B.ALBAIDA, equip que porta 6 victòries consecutives, no es el millor rival per a tallar la mala ratxa de l'equip però hi ha que començar a guanyar per a no tindre problemes a final de la temporada. El partit serà al pavelló a les 18'00h.
Volem comunicar que el jugador de l'equip SÈNIOR MASCULÍ A, el lituà Arunas, serà baixa per a tota la temporada degut a asumptes personals, per el que farà més difícil eixir de les últimes posicións, encara que aquest equip com va demostrar la temporada anterior te calitat suficient per a aconseguir-ho.

Pasem als nominats per al quintet de la jornada i el MVP:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Jordi Alberola (SÈNIOR B) Gran partit de Jordi amb 18 punts.
ESCOLTA: Joan Calatayud (JÚNIOR M) Un gran partit més per a Joan en una gran temporada per a ell.
ALERO: Sonia Espert (SÈNIOR F) 17 punts en només 18 minuts.
ALA: Miquel Cuenca (CADET M) Bon partit del líder del CADET.
PIVOT: Dori (SÈNIOR F) 17 punts en 15 minuts.

MVP DE LA JORNADA:

JORDI ALBEROLA (SÈNIOR B) ¡¡¡ ENHORABONA CRACK !!!

Volem despedir nomenant l'enquesta que proposarem la setmana passada, anem a deixar-la una semaneta més per a que voteu al vostre jugador del JÚNIOR MASCULÍ, per el moment destaquen Sergio i Joan.

També destacar que hem superat les 10.000 entrades aquesta semana.

QUE NO PARE !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada