10 de novembre del 2014

RESUM JORNADA

Nova jornada després del tots Sants, on només van jugar els equips inferiors, el JÚNIOR MASCULÍ i el SÈNIOR A.

El passat cap de setmana ja jugaren tots els equips del club, anem a comentar com els va anar:

Comencem per de costum per els més xicotets, el PRE-BENJAMÍ.

L'equip entrenat per el jugador del SÈNIOR A, Juanjo Escandell va perdre per un clar 42-11 davant l'equip C.B. ALGINET, l'equip poc a poc va millorant i ja va fent més cistelles a cada partit, cal senyalar que aquest equip compta amb jugadors que estàn jugant els seus primers partits i a més a més també compta amb algún que altre jugador de l'equip babie. A seguir així xiquets !!!

L'equip del BENJAMÍ jugava un partit molt atractiu davant els veíns del N.B. ALZIRA, els de la capital demostraren desde un principi el seu bon joc i no donaren opció als nostres ja que els derrotaren per un clar 65-15, una llàstima xics hi ha que seguir.

Altre equip que jugava davant els veíns del N.B. ALZIRA va ser el nostre equip ALEVÍ, l'equip entrenat per Quique però dirigit per Òscar al passat partit va donar la cara en tot moment però als últims instants va caure derrotat per un ajustat 18-16. Només va faltar un poquet de sort xics, molts ànims !!!

L'equip que també necesita ànims son les nostres xiques del INFANTIL FEMENÍ, un equip nou on moltes de les jugadores comencen aquest any a jugar a bàsquet i això s'ha de notar, així i tot a ganes i a il.lusió ningú li guanya a este equip, les xiques entrenades per Toni Navas van caure derrotades aquesta vegada davant l'equip EMBA L'ALCUDIA per un clar 101-21.

Pasem als més majorets:

L'equip JÚNIOR MASCULÍ va aconseguir la seua primera victòria de la temporada davant el C.B. VILLENA en un gran i disputat partit, ja que els nostres s'emportaren el partit a la prorroga per un ajustaíssim 70-75, a vore sí aquesta victòria dona moral a l'equip i comença a remontar posicións a la classificació.

Altra victòria d'un equip del club ens la va donar l'equip SÈNIOR B, i ja van dos de dos, l'equip entrenat per Dani Bonet, a pesar de les baixes destacar la de Joan Calatayud i la de Diego Gimeno que van jugar amb el primer equip, guanyaren amb prou claritat a l'equip del C.B. GUADASSUAR per 77-59. Enhorabona xics !!!

Una de les decepcións de la jornada ens la va donar el nostre equip del SÈNIOR FEMENÍ, les nostres xiques després de l'abultada victòria davant les veínes del N.B. ALZIRA és desplaçaven fins a Torrent per a jugar un interesant i emocionant partit davant un dels rivals directes del grup. Però les nostres no ixiren amb l'intesitat que requería el partit i desde el primer minut les xiques del U.B.F. TORRENT s'emportaren la victòria per un resultat final de 59-36. Cal refer-se d'aquesta derrota xiques, i tornar a treballar de valent per a recuperar-se.

L'altra decepció, i ja van unes quantes ens la va donar el nostre primer equip, l'equip entrenat per Topo va caure per quarta vegada aquesta temporada, a la pista del C.B. PEGO per un ajustat 58-52 després d'anar guanyant de 12 punts. L'equip ha de reaccionar com siga ja que tenía unes espectatives prou diferents del que diu la classificació, aquesta vegada van ser sis les baixes que portava l'equip per diferents motius que hi ha que solucionar. Remuntarem !!!

Fins ací el resum, us deixem amb els destacats de la jornada:

QUINTET DE LA JORNADA:

BASE: Francesc (B) El millor de l'equip al partit amb 11 punts.
ESCOLTA: Marc Montiel (A) 8 punts de Marc amb dos triples incluits.
ALERO: Dani Bonet (S.B.) Màxim anotador de l'equip B amb 23 punts.
ALA: Alberto Caballero (J.M.) Partit molt complet d'Alberto amb 23 punts.
PIVOT: Isma Requen (J.M.) Gran defensa d'Isma davant les "torres" del Villena.

MVP DE LA JORNADA:

ALBERTO CABALLERO (JÚNIOR MASCULÍ) Espectacular partit d'Alberto tant en atac amb 23 punts com en defensa degut als bons jugadors interiors de l'equip del C.B. VILLENA.

Balanç negatiu dels partits dels equips del club aquesta jornada, esperem contar-vos millors noticies la pròxima jornada.

Fins prompte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada